Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δόξα Δράμας – Και Νατσούρα και Σουμαχόρο!

ae7cc3dbf999eb2dac0411f29d6db407_LΤην τελευταία στιγμή η Δόξα Δράμας πραγματοποίησε δυο μεταγραφές, καθώς απέκτησε τον Αντώνη Νατσούρα και τον Τζόνσον Σουμαχόρο.

Ο 35χρονος Νατσούρας που αποδεσμεύτηκε από την Γλυφάδα και μετά από επαφές που είχε με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των «μαυρααετών». Η ενίσχυση της Δόξας με τον Νατσούρα την υπάρχουσα στιγμή θα δώσει πολλές λύσεις στον Έλληνα τεχνικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος άσος αναμένεται την Δευτέρα (10/02) στις εγκαταστάσεις της Δράμας όπου θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση.

Παράλληλα, παίκτης της Δόξας είναι και ο Τζόνσον Σουμαχόρο που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 26χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας σε μια θέση που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα των «ασπρόμαυρων». Επίσης, ο Σουμαχόρο στο παρελθόν έχει φορέσει οκτώ φορές την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του και μέσα από την Δόξα ελπίζει ότι θα είναι στην λίστα του ομοσπονδιακού προπονητή για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected