Κατηγορίες
Super League 1

ΟΦΗ – Πανθρακικός 1-0

a10e656023051ef782f0eaba178081c2_LΤη σπουδαία νίκη του ΟΦΗ υπέγραψε ο Ντουντού, καθώς στα πρώτα του δευτερόλεπτα με την ασπρόμαυρη φανέλα, έκανε το 1-0 επί του Πανθρακικού.

Οι Κρητικοί ήταν σαφώς καλύτεροι στο παιχνίδι και ο Αθανασιάδης κρατούσε ζωντανή την ομάδα της Κομοτηνής, όμως δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το τέρμα του Ντουντού.

Πιο επιθετικά ξεκίνησε ο ΟΦΗ το παιχνίδι και στο 8’ ο Μιλιάζες επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο Πανθρακικός ισορρόπησε στη συνέχεια και ο Σαμπάτ έπιασε την κεφαλιά, αλλά έδιωξε ο Φερνάντες. Στο 18’ ο Ζορό κουτούλησε με τον Μακρή και υπήρξε μια διακοπή στο ματς. Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει και στο 27’ ο Παπάζογλου έπιασε το γυριστό σουτ, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε σωτήρια. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανθρακικού επενέβη σωτήρια και πάλι σε σουτ του Ζε Εντουάρντο. Οι φιλοξενούμενοι στο 44’ απείλησαν με σουτ του Χασομέρη, αλλά πέρασε άουτ.

Οι Κρητικοί συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ και στο 54’ ο ΑΘανασιάδης και πάλι είπε όχι σε καλό σουτ του Ζε Εντουάρντο. Ο Σα Πίντο έριξε στο ματς τον Ντουντού και ο Βραζιλιάνος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έλυσε τον γόρδιο δεσμό του ΟΦΗ στο παιχνίδι. Στο 61’ πέρασε στο ματς ο Ντουντού και αμέσως του έστρωσε την μπάλα ο Παπάζογλου και με σουτ έκανε το 1-0, γνωρίζοντας μοναδική αποθέωση. Ο Πανθρακικός προσπάθησε να κερδίσει μέτρα μέσα στο γήπεδο, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί, χάνοντας ευκαιρίες με τους Μιλιάζες, Σίσιτς.

ΟΦΗ: Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κουτσιανικούλης (46’ Σίσιτς), Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς (61’ Ντοντού), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (83’ Στάθης), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Χρήστου, Σαμπάτ (79’ Μολίνα), Σαρακατσάνος, Λαδάκης (50’ Τριανταφύλλου), Ιγκόρ, Μπαικαρά, Καθάριος (88’ Ζδράβος), Χασομέρης

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected