Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΑΕ Λεμεσού – Ερμής Αραδίππου (1-0) Βασικός ο Αραμπατζής

pegasus_LARGE_t_1041_106194695Από νέα γκέλα, που θα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, λύτρωσε την ΑΕ Λεμεσού ο Έμπο Άντο, που ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε το «χρυσό» γκολ στη νίκη επί του Ερμή με 1-0.

Δύσκολη, αλλά συνάμα σημαντική επιτυχία για την ομάδα του Πέτεφ καθώς πήγε στους 50 βαθμούς και στο +4 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ, ενώ άφησε τέταρτο τον Ερμή με 42 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ανόρθωση, με το παιχνίδι να έχει οριστεί στο ΓΣΖ λόγω τιμωρίας της «Κυρίας». Από την άλλη, ο Ερμής θα υποδεχθεί στο «Αμμόχωστος» την ΑΕΚ. Μπεμπέ και Μοράν έφτασαν σήμερα τις τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάζουν.

Στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν λίγες φάσεις καθώς κυριάρχησε η δύναμη, με αρκετές προσωπικές μονομαχίες, αλλά και τα αρκετά λάθη. Η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που έφτιαξε τις πρώτες ευκαιρίες, χωρίς όμως να βρουν στόχο, όμως η μεγαλύτερη δημιουργήθηκε από τους «φτεροπόραδους» και σε ένα σημαντικό σημείο.

Ήταν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, όταν ο Αλίμι έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μοράν από κοντά προσπάθησε να νικήσει τον Φεγκρούς με τακουνάκι, ωστόσο, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν και πάλι η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο, αδυνατούσε να γίνει επικίνδυνη.

Κι ενώ το παιχνίδι κυλούσε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, στο 70′ η ΑΕΛ έχασε μοναδική διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Γκέντσεφ με ωραίο πλασαριστό σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ορλάντο Σα ανενόχλητος και με ανυπεράσπιστη την αντίπαλη εστία, επιχείρησε το δυνατό σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα σε πλάγιο άουτ.

Εννέα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν και στο γκολ. Λυτρωτής ο Έμπο Άντο, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 54′ και στο 79′ βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και αφού πρώτα απέφυγε το μαρκάρισμα δύο αντιπάλων με παράλληλη κίνηση. Την ασίστ έδωσε ο Μπεμπέ με ωραία μπαλιά.

ΑΕΛ : Φεγκρούς, Θεοφίλου, Ουόν, Ποτοκάρ, Καρλίτος, Μοντέιρο, Νικολάου, Οχένε (66′ Γκέντσεφ), Οριόλ (54′ Άντο), Μπεμπέ, Σα (78′ Καλουντζέροβιτς).

Ερμής : Αραμπατζής, Παουλίνιο, Ντε Πίνα, Ζάρκοβιτς, Τσίνα, Μοράν, Ταραλίδης, Μπεμπά, Οκκάς (62′ Ταγκπατζούμι), Αλίμι (88′ Παπαθανασίου), Ενρίκε.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected