Κατηγορίες
Super League 1

Μάικλ Ολαϊτάν – Οι πρώτοι…μνηστήρες κατέφθασαν!

Ολαιταν-Μαϊκλ-600x400Ο νέος «Μήτρογλου» του Ολυμπιακού ακούει στο όνομα του Μάικλ Ολαϊτάν. Ο νεαρός άσος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στο λιμάνι με αποτέλεσμα οι «Σειρήνες» από την Ευρώπη να ηχούν.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται εσχάτως, ο άλλοτε παίκτης της Βέροιας έχει «σουξέ» σε Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να σκέφτεται την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του αποσκοπώντας σε σημαντικά οικονομικά οφέλη, αν και εφόσον ο παίκτης συνεχίζει να εντυπωσιάζει και έρθει πρόταση.

Βαλενσιέν, Οσέρ και Νις είναι οι τρεις ομάδες του Σαμπιονά που έχουν στη λίστα τους τον 21χρονο επιθετικό, όμως οι δυο που ακολουθούν στο ρεπορτάζ, παρουσιάζουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η Τζένοα με την οποία ο Ολυμπιακός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μετά την πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη, τον παρακολουθεί στενά με τον πρόεδρο των Γενοβέζων, Ενρίκο Πρετσιόζι να αφήνει να εννοηθεί σε κουβέντες με Ιταλούς δημοσιογράφους πως βρήκε νέο «λαβράκι» στην Ελλάδα.

Και, πλέον, ο Ολαϊτάν είναι στο μικροσκόπιο και της Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» τον έχουν τσεκάρει και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, «κατάσκοπος» της ισπανικής ομάδας να βρεθεί και την Τετάρτη (12/2) στο Περιστέρι για να δει τον παίκτη στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο για τους «8».

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected