Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός 1-0

b65181aed029d3a1375bfd42b85713cd_LΧωρίς όρεξη και κάνοντας φανερά αγγαρεία οι «ρεζέρβες» του Παναθηναϊκού ηττήθηκαν 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως το 4-0 του πρώτου προημιτελικού στη Λεωφόρο πέρασε το «τριφύλλι» στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο Γιάννης Αναστασίου με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είχε την ευκαιρία τόσο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές του, όσο και να ξεκουράσει τους βασικούς του. Το ίδιο έκανε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Μανουέλ Ρόκα, ωστόσο φαίνεται πως οι δικοί του αναπληρωματικοί είχαν πολύ μεγαλύτερο κίνητρο. Το… παράπονο του Αναστασίου από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, ήταν η λάθος νοοτροπία που είχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές του, αφού έπαιζαν πραγματικά κάνοντας… αγγαρεία και μη έχοντας κανένα κίνητρο, πράγμα που ενδεχομένως να κόστιζε αν δεν υπήρχε το 4-0 της Λεωφόρου.

Σε ένα τραγικό αγωνιστικό χώρο, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, κυρίως οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα και περισσότερες τελικές προς την εστία του Κοτσόλη, με τους «πράσινους» να περιμένουν πολλά από τον Πράνιτς και τον Καρέλη αλλά να μην έχουν τη μεγάλη φάση για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, υπό βροχή, ο Βόλος ήταν ακόμα πιο παθιασμένος για να πάρει έστω και τη νίκη γοήτρου, κάτι που κατάφερε με το γκολ του Κώστα Καπετάνου στο 72’, με ωραίο σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Παναθηναϊκού.

Το 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου προσφέρει την ικανοποίηση της νίκης επί ενός τεράστιου αντιπάλου για την ομάδα της Μαγνησίας, και της δίνει ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια στη FootballLeague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του την… αγγαρεία στον Βόλο και να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι που ακολουθεί στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός Βόλου : Γεωργίου, Γιαλούσης, Καρράς (63΄ Ζέρης), Κόμνος, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας (58΄ Καπετάνος), Κριστομπάλ, Καρίλ (58΄ Πινδώνης), Δεινόπαπας, Ντινόπουλος.

Παναθηναϊκός : Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (46΄ Αμπεΐντ), Μαρινάκης, Δώνης, Καρέλης, Ρισβάνης (46΄ λ.τ. Κουτρουμπής), Ντίνας (73΄ Αναστασόπουλος), Πράνιτς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected