Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λαμία – Οι πρώτες δηλώσεις του Καβακά. Τι είπε για τα Λευκάδια

KAV1Αλλαγή σελίδας από σήμερα στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία 1964, με την άφιξη του νέου προπονητή του Συλλόγου Τίμου Καβακά, ο οποίος διαδέχεται τον Περικλή Αμανατίδη.

Ο νέος προπονητής βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης το μεσημέρι και στη συνέχεια παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο Πανουργιά Παπαϊωάννου στους ποδοσφαιριστές. Μαζί με τον 42χρονο τεχνικό παρουσιάστηκαν και οι συνεργάτες του, ο βοηθός του Κώστας Ταξιάρχης, ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Θανάσης Τικταπανίδης.

Μετά τις συστάσεις ακολούθησε η προπόνηση που έγινε αποκλειστικά πάνω στην τακτική. Αύριο η προπόνηση θα γίνει στο ΔΑΚΛ και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για το Κυριακάτικο ματς με τα Λευκάδια.

Μ’ αφορμή τις εξελίξεις στο προπονητικό τιμ ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παπαϊωάννου μίλησε για νέα σελίδα στην ομάδα, εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του νέου προπονητή και ζήτησε τη συστράτευση όλων ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της, που είναι η άνοδος στη Β’ Εθνική. «Κρατάμε όλα τα καλά του παρελθόντος και πάμε για τα καλύτερα» είπε χαρακτηριστικά ενώ υπογράμμισε με έμφαση ότι όσοι ασχολούνται με την ομάδα αξιολογούνται καθημερινά για τις πράξεις τους.

Από την πλευρά του ο νέος προπονητής εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στη Λαμία και δήλωσε: «Η ομάδα βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση. Ένα μεγάλο μερίδιο ανήκει στον κ. Αμανατίδη και στα παιδιά. Υπάρχει ποιότητα, υπάρχει ικανότητα κι εγώ θα προσπαθήσω να βάλω ένα λιθαράκι και να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει, χωρίς άγχος και χωρίς πίεση. Αυτό που χρειάζεται είναι πολλή δουλειά και λίγα λόγια».

Για το ματς με τα Λευκάδια που θα γίνει την Κυριακή στο ΔΑΚΛ και στο οποίο θα ντεμπουτάρει στον Λαμιώτικο πάγκο ο Καβακάς είπε: «Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής. Μετά θα έχουμε 15 μέρες χρόνο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Θα είναι ψέμα να πω, ότι ένας προπονητής μέσα σε δυο μέρες έχει το… μαγικό ραβδάκι να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Αυτό που θα προσπαθήσω εγώ να κάνω είναι να μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές και σιγά-σιγά να τους περάσω κάποια στοιχεία. Νομίζω ότι η ποιότητα τους και η δεκτικότητά τους, θα βοηθήσουν στο να είμαστε καλοί την Κυριακή. Τα Λευκάδια είναι μια δύσκολη ομάδα η οποία στηρίζεται στην πολύ καλή φυσική κατάσταση, έχει ψηλά παιδιά, δηλαδή αυτό σημαίνει ότι σε στημένα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και θα έρθει να παίξει κόντρα επίθεση. Πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν αντιληφθεί τις δυσκολίες του αγώνα κόντρα σε μία ομάδα που έχει μία μόνο ήττα στο πρωτάθλημα».

Ο νέος τεχνικός φάνηκε να γνωρίζει και το πρόβλημα με τα εύκολα γκολ που δέχεται η ομάδα (άλλωστε είναι πρόσφατο το ματς με τα Τρίκαλα) λέγοντας: «Μετά το ματς της Κυριακής το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κοιτάξουμε είναι η αμυντική μας λειτουργία γιατί η ομάδα σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δέχεται και γκολ.

Η αλήθεια είναι ότι ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Προσωπικά πιστεύω στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα ανταπεξέλθουν σε αυτά που θα τους ζητήσω γιατί υπάρχει ποιότητα και αυτό είναι σημαντικό. Θέλω επίσης να πω ότι ήρθα στη Λαμία να δουλέψω με την καρδιά μου και την ψυχή μου και αυτό θα το δείτε».

***  Να σημειώσουμε ότι σήμερα δεν προπονήθηκαν λόγω τραυματισμού οι Κοντοχρήστος, Καραπέτσας, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουτρομάνος και Ταμάμης.

*** Από το ματς της Κυριακής θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μκρτσιάν, που συμπλήρωσε 4 κάρτες στο Βελεστίνο.

*** Με απόφαση της Διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία 1964 την Κυριακή η γενική είσοδος στο ΔΑΚΛ θα είναι 5 ευρώ.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected