Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Το Pre Game των δύο ομίλων

that-other-pregame-show_575x320_(2)__twocolumncontent

Τέσσερις “στροφές” απέμειναν για να ολοκληρωθεί το…μίνι φετινό πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και το ενδιαφέρον στους δύο ομίλους παραμένει έντονο τόσο για την άνοδο στην Α1 (κυρίως στον πρώτο) αλλά και για την παραμονή στην κατηγορία, για την οποία η μάχη μαίνεται και στους δύο ομίλους. Ας δούμε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αυριανής 16ης και 19ης αγωνιστικής αντίστοιχα :

Α όμιλος

Με το μεγάλο ντέρμπι του γηπέδου των Παλατιτσίων να δεσπόζει στο αυριανό πρόγραμμα, συνεχίζεται ο πρώτος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής, με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής. Ο τοπικός ΠΑΟ, στο τελευταίο του ίσως χαρτί ώστε να παραμείνει σε τροχιά ανόδου, υποδέχεται τον δεύτερο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ Κουλούρας, που αν καταφέρει να “αποδράσει” με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα των “πρασίνων”, θα έχει πραγματοποιήσει το σημαντικότερο βήμα για την άνοδο. Πολύ καθοριστικό για αμφότερους τους αντιπάλους και το ματς του Νησελίου, όπου ο ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια Αλιάκμων υποδέχεται τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, που θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο group των ομάδων που θα διεκδικήσουν τα δύο προνομιούχα εισιτήρια.

Τη νίκη που θα της διατηρήσει τις ελπίδες για παραμονή θέλει και ο ΑΟ Συκιάς με αντίπαλο την ΑΕΚ Καμποχωρίου, ενώ ο πρωτοπόρος Αγροτικός Αστέρας μεταβαίνει στο Παλαιοχώρι, όπου θα τεθεί κόντρα στον αξιόμαχο Άρη που δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τη σωτηρία του. Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου του Σταυρού, όπου η τοπική Θύελλα υποδέχεται τον ΠΑΟ Κορυφής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Αλιάκμων Νησελίου – Αστέρας Αλεξάνδρειας  (0-4)

ΠΑΟ Παλατίτσια – ΠΑΟΚ Κουλούρας  (2-2)

ΑΟ Συκιάς – ΑΕΚ Καμποχωρίου  (1-2)

Άρης Παλαιοχωρίου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας  (1-4)

Θύελλα Σταυρού – ΠΑΟ Κορυφής  (1-4)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

Β’ όμιλος

Με τα βλέμματα να στρέφονται πλέον στο ποια ομάδα θα αποχαιρετήσει την κατηγορία και θα αγωνίζεται του χρόνου στη Β Ερασιτεχνική, συνεχίζεται την Κυριακή 16/2 ο δεύτερος όμιλος της Α2. Στην τελευταία θέση υποχώρησε η Ακαδημία Βέροιας, που υποδέχεται αύριο στο ΔΑΚ Βικέλας τον Κεραυνό Επισκοπής, με μοναδικό στόχο τη νίκη ενώ την ίδια ώρα περιμένει την επικράτηση του Ολυμπιακού Νάουσας επί του Μακεδόνα για να τον προσπεράσει στη βαθμολογία. Τους βαθμούς “κυνηγά” και ο ΓΑΣ Κοπανού, που υποδέχεται την Ελπίδα Μονοσπίτων με τους “κίτρινους” να έχουν μπει σε περιπέτειες έπειτα από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Όσον αφορά την κορυφή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την αναμέτρηση των δύο πρωτοπόρων του ομίλου καθώς ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου υποδέχεται στο ορεινό Βέρμιο τον ΑΣ Ειρηνούπολης και μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει στον τίτλο. Εκτός των άλλων, με “τρίποντο” εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο στην Α1 σε μία χρονιά που αμφότερες οι ομάδες επέδειξαν σταθερότητα και ιδιαίτερα αξιόμαχα ρόστερ.

Στη Λυκογιάννη ο Απόλλων υποδέχεται την ΑΕΠ Βέροιας και με νίκη κάνει ακόμη ένα βήμα προς την οριστική παραμονή ενώ το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής συμπληρώνει η αναμέτρηση της Στενημάχου, ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και τη Δόξα Νάουσας.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Ολυμπιακός Νάουσας – Μακεδόνας Βέροιας  (2-4)

ΓΑΣ Κοπανού – Ελπίδα Μονοσπίτων  (2-5)

Ακαδημία Βέροιας – Κεραυνός Επισκοπής  (1-4)

Απόλλων Λυκογιάννης – ΑΕΠ Βέροιας  (0-4)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΣ Ειρηνούπολης  (0-2)

Θύελλα Στενημάχου – Δόξα Νάουσας  (3-1)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected