Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Χαρίεσσας 3-1

Συνεχίζει σε τις…υψηλές πτήσεις στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου και με τη σημερινή 11η νίκη του, φιγουράρει πλέον στην 4η θέση της κατάταξης, ισοβαθμώντας με τον Ατρόμητο Διαβατού (είχε αποσπάσει ισοπαλία στον πρώτο γύρο). Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, με τον ίδιο να σκοράρει δύο φορές, επικράτησε της μαχητικής ΑΕ Χαρίεσσας και προχωρά ακάθεκτη προς το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Δημήτρη Χαλκιά (αγωνίστηκε ως αλλαγή) δεν είχε την απόδοση προηγούμενων αναμετρήσεων, ωστόσο θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι αν εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο δεύτερο μέρος.

Παρουσία 100 και πλέον φιλάθλων, ο Μέγας Αλέξανδρος πραγματοποίησε πολύ καλό ξεκίνημα και από το πρώτο λεπτό φανέρωσε τις προθέσεις του. Μετά την καλή ευκαιρία του Σάββα Αθανασιάδη στο 11′ και τα καλά αντανακλαστικά του Δημήτρη Αντιφάκου, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 17′ με τέρμα του Ντάμτσιου, ο οποίος με διπλή προσπάθεια από κοντά πέτυχε το 1-0.

Οι “πράσινοι” ωστόσο συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με κινητήριους μοχλούς τους Δημήτρη Σούρλα και Γιώργο Ντάμτσιο, συνέχισαν να πιέζουν τα καρέ του Δημήτρη Αντιφάκου. Παρόλα αυτά, το ρευστό 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα και εκ των πραγμάτων, το δεύτερο μέρος αναμενόταν το ίδιο ενδιαφέρον με το πρώτο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν και πάλι δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους και πάλι με τον παίκτη – προπονητή της ομάδας, ο οποίος με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΧ.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και μετά, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, οι “πράσινοι” έδωσαν περισσότερο χώρο στους φιλοξενούμενους και στο 70′ ο Σταύρος Κελεσίδης μείωσε το σκορ για την ομάδα του, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Μάλιστα, στο 79′ ο Βασίλης Σιδηρόπουλος έχασε πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει για την ομάδα του, αλλά ο Μουσκεφτάρας πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα, αποσοβώντας την ισοφάριση. Την τελευταία λέξη τελικά την είπε ο Δημήτρης Σούρλας (μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Τερζίδη), ο οποίος με το 18ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα, “κλείδωσε” τη νίκη για την ομάδα του και έδωσε ακόμη ένα “τρίποντο” τη φετινή περίοδο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Λιόλιο.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Καρβούνης, Σούρλας Σ. (62′ Αθανασιάδης Η.), Μηνούδης Χ., Σλάμι, Σαλτουρίδης, Ελευθεριάδης, Ντάμτσιος, Σούρλας Δ., Γιάντζος (88′ Τερζίδης), Αθανασιάδης Σ. (89′ Ντόι)

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Τσίπης, Κανδηλίδης, Λέσκας (88′ Χρυσαφίδης), Θεοδωρόπουλος, Στογιάννης (70′ Χαλκιάς), Τόσκα, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Καρασαρίδης Β., Καρασαρίδης Δ.(46΄Σταυρίδης)

*φωτ. με την πολύτιμη βοήθεια του trikala-blogspot.gr και του Σωκράτη Φετεινίδη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected