Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ιδανικό ντεμπούτο για Παντελίδη!

eae143e2730411da96c98ca316afe5c7_LΟ Σάββας Παντελίδης οδήγησε στην πρεμιέρα του στον πάγκο του Λεβαδειακού τους Βοιωτούς σε μεγάλη νίκη επί του Ατρομήτου (1-0) με τον μόνιμο σκόρερ των Βοιωτών Βαγγέλη Μάντζιο να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και το όγδοο φετινό προσωπικό του.

Νέο «αέρα» στη Λιβαδειά έφερε η έλευση του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον έμπειρο τεχνικό να χαμογελάει με το «καλημέρα» στον πάγκο των Βοιωτών και για δεύτερη φορά φέτος, καθώς στις αρχές της σεζόν (4η αγωνιστική, 16/9) είχε νικήσει τους Περιστεριώτες και με τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0. Παράλληλα αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ατρομήτου μετά από 13 παιχνίδια, καθώς είχε φύγει από το γήπεδο με σκυμμένο κεφάλι για τελευταία φορά την 11η αγωνιστική, όταν έχασε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με 2-1.

Σκόρερ του μοναδικού γκολ στο 82′ ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο στράικερ των «πράσινων» πλάσαρε εύστοχα στο 82′ έπειτα από καταπληκτική ενέργεια και σέντρα του Ολιβιέ Καπό από τα αριστερά.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, αλλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν αρκετές μεγάλες ευκαιρίες με τον Ούμπιντες να έχει την καλύτερη φάση στο 45′, όταν η λόμπα του Αργεντίνου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Στρατηλάτη.

Αντίθετα με το πρώτο μισό, το δεύτερο μέρος ήταν εξίσου μέτριο, αλλά χωρίς ευκαιρίες για τους δύο αντιπάλους. Τελικά τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε ο Βαγγέλης Μάντζιος με το όγδοο φετινό του γκολ.

Πλέον οι Βοιωτοί ανέβηκαν στους 27 βαθμούς και τη 13η θέση, ενώ ο Ατρόμητος έμεινε τρίτος με 49 πόντους, δύο πίσω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής κράτησε εννιά (!) λεπτά καθυστερήσεις διότι στο τέλος οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων έπεφταν συνεχώς κάτω. Την ίδια στιγμή οπαδοί της ομάδας πετούσαν κι άλλες μπάλες στο χορτάρι και κάπως έτσι κόντεψε το ματς να φτάσει στο… 100′.

Λεβαδειακός : Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (64′ Καπό), Ορτέγκα (89′ Γεωργίου), Μάντζιος, Μιλοσάβλιεφ (96′ Μάγκας).

Ατρόμητος: Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης (87′ Φωτάκης), Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουμπίδες, Γκαρσία, Φάμπιο (63′ Γεωργίου), Ναπολεόνι.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected