Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Φίλιππος Μέσης 7-2

DSCN6328Περσινές μεγάλες εποχές, που εκτός του εγχώριου νταμπλ έφτασε ένα βήμα πριν τη Γ Εθνική θύμισε σήμερα ο Αχιλλέας Νεοκάστρου, ο οποίος συνέτριψε τον Φίλιππο Μέσης με το εμφατικό 7-2! Ένα πραγματικά εντυπωσιακό και συνάμα αναπάντεχο αποτέλεσμα, δεδομένης τόσο της φετινής παρουσίας του πρωταθλητή όσο και της δυναμικότητας των αντιπάλων. Η ομάδα του Αντώνη Νησελίτη όμως, έχοντας κηρύξει…επιστράτευση, κατόρθωσε να ρίξει στο…καναβάτσο τους βυσσινί και να πετύχει μία πολύ σπουδαία τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογικής τόνωσης νίκη.

Και αναφερόμενοι στην επιστράτευση, δεν είναι καθόλου υπερβολή ως όρος καθώς στο σημερινό παιχνίδι το παρόν έδωσε ο Ισαάκ Τεπετός, που επέστρεψε μετά από καιρό στις υποχρεώσεις της ομάδας αλλά και ο Βαλάντης Τοπαλίδης που παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, “έσφιξε” τα δόντια και αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς στο 26′ το σκορ ήταν ήδη 4-0, ενώ σημειώθηκε ακόμη ένα τέρμα μέχρι την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος επιτεύχθηκαν ακόμη τέσσερα τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στα τελευταία λεπτά στο τελικό 7-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Σωτήρης Ξαφέτης, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα (19′-20′-23′, μπορείτε να τα δείτε αργότερα στα στιγμιότυπα του Imathia Sports News), “νταμπλ” πέτυχε ο Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος (3′-26′) και από ένα οι Βαγγέλης Μηλιώτης (59′) και Ισαάκ Τεπετός (57′).

Για τον Φίλιππο σκόραραν στο τέλος οι Σπύρος Βοργιατζίδης (71′) και Μιχάλης Γιάννου (77′) , σε ένα παιχνίδι που θα ήθελαν να…ξεχάσουν γρήγορα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Ασβεστάρα.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δημόπουλος, Αράπος, Βαλδήρ, Κοτζαχρήστος, Ματράκας, Μηλιώτης, Φασίδης (60′ Καφές), Καλφούντζος, Τοπαλίδης (65′ Πίσιος), Κατσιγιαννόπουλος (53′ Τεπετός), Ξαφέτης.

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γκαντζίδης, Βοργιατζίδης, Παππάς, Γκατζούφας (67′ Ρόκκο), Γιάννου, Ντόγος (46′ Μυλωνάς), Δημούλτσης, Γατόπουλος, Μπρέγκου (58′ Μπαλτζής), Τζιβάρας.

*Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγα 24ωρα ο Ανδρέας Καλτσάς, ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο του Φίλιππου Μέσης περίπου δύο μήνες (ανέλαβε στις 17/12/2013 μετά την αποχώρηση του Μπάμπη Πετρίδη). Όπως πληροφορηθήκαμε στο περιθώριο της σημερινής συνάντησης, η ομάδα θα πορευτεί ως έχει προς το παρόν, χωρίς ωστόσο να αποκλειστεί η περίπτωση του αντικαταστάτη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected