Κατηγορίες
Super League 1

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 2-1

cd90855373b7c967bac26286996567c2_LΣε ένα αρκετά δυνατό ματς στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (2-1) και να επιστρέψει στα τρίποντα μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στα Γιάννινα.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν… καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλων προσπάθησε στο δεύτερο να «γυρίσει» το ματς, μείωσε στο σκορ αλλά δεν κατάφερε τελικά κάτι παραπάνω από το να πιέσει ως το τέλος και απλά να… αγχώσει τους γηπεδούχους. Απόρθητο φρούριο παραμένει το Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό, που δεδομένα δεν θα έχει προβλήματα για την παραμονή, όμως, θέλει πλέον και… γκέλες των Αστέρα και Παναθηναϊκού για να προσπαθήσει να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» από την πλευρά της, για μια ακόμα φορά μακριά από τη Ριζούπολη προσπάθησε να «κλέψει» βαθμό στο φινάλε, βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος και έκανε φάσεις, αλλά δεν τα κατάφερε και θα χρειαστεί να επιστρέψει σύντομα στις νίκες για να μην έχει… μπερδέματα για την παραμονή.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’ με τον Μπόγιοβιτς, ενώ στο 13’ ο Καμαρά έκανε το 2-0 και φαινόταν πως τα «καναρίνια» θα καταφέρουν να κάνουν… υγιεινό περίπατο απέναντι στον Απόλλωνα. Η ομάδα του Χάβου ήταν καταιγιστική, έκανε ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να διευρύνει το προβάδισμά της, με τον Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο να ισορροπεί την κατάσταση, να παίρνει τον έλεγχο και να δημιουργεί κινδύνους στην εστία του Ράφαελ, με τον Άμπροουζ στο 55’ να μειώνει το σκορ. Ο Απόλλων προσπάθησε για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον Παναιτωλικό να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Έτσι, τα «καναρίνια» πήραν τη νίκη και έφτασαν στους 34 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έμεινε στους 25, μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Παναιτωλικός : Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης (60′Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Γκάλο, Σφακιανάκης, Μπακάκης, Ανέν, Μπικέι (68′ Νταλμά), Μπόγιοβιτς (78′ Μπούντιμιρ).

Απόλλων Σμύρνης : Τζόρβας, Κανακούδης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Άλβαρεζ, Μίνγκας, Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ, Λουσέρο (77′ Γκουέλα), Αμπρόουζ (72′Μπάρκογλου).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected