Super League 1

Super League – “Ή ταν επί τας” στο Χαριλάου!

be8c5064078572c1d92e4c183e64bf72_L«Μονομαχία» για γερά νεύρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:15, Onsports/Novasports 2) ανάμεσα σε Άρη και Βέροια, με τις δυο ομάδες να παίζουν… τη ζωή τους.

Μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, η ψυχολογία στο «στρατόπεδο» του Άρη είναι… στα ύψη. Στη Βέροια από την πλευρά τους, έχασαν ένα ματς εντός προγράμματος κόντρα στον Ολυμπιακό στην έδρα τους και πάνε στη Θεσσαλονίκη για… τελικό. Αμφότερες οι ομάδες χρειάζονται τη νίκη, για να μην είναι στη θέση του ουραγού της βαθμολογίας αλλά και για να μειώσουν την απόσταση από τον προτελευταίο Πλατανιά.

Με Βλάχο ο Άρης

Από την Παρασκευή (15/02) έχει ανακοινώσει την αποστολή του Άρη ο Σούλης Παπαδόπουλος. Σε αυτή βρίσκεται και ο δεξιός οπισθοφύλακας Βαλεντίνος Βλάχος ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Η αποστολή αποτελείται από τους Αγκάνθο, Αγγελούδη, Βανγκέλι, Βλάχο, Γιαννίτση, Γουναρίδη, Διούδη, Καμινιώτη, Κουσίδη, Κύργια, Μανιά, Μπακασέτα, Μπουγαΐδη, Νταμαρλή, Οικονομόπουλο, Παπαδόπουλο, Σουνά, Τάτο, Τσιάρα, Τσουμάνη, Ψυχογιό.

Χωρίς Ζεζίνιο, Κομόλοφ

Ζεζίνιο και Κομόλοφ είναι ακόμα ανέτοιμοι και τέθηκαν νοκ άουτ από το ματς-φωτιά στο «Βικελίδης». Αντίθετα Βέρτζος και Σισοκό γυμνάστηκαν κανονικά και υπολογίζονται.

Η αποστολή: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Βέρτζος, Σισοκό, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σιόντης, Όστοϊτς, Τραπ, Βεργώνης, Παυλίδης, Ντόγος, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες, Μάνος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected