Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αμπελωνιακός – Αχιλλέας Δομοκού 2-2

Domokos-AmpelΈναν βαθμό που ίσως αποδειχτεί πολύτιμος για τη συνέχεια απέσπασε στον Αμπελώνα ο Αχιλλέας Δομοκού και μάλιστα με το σκορ που είχε γραφτεί και στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι στον πρώτο γύρο, 2-2.

Αν και χορταστικό ως προς το τελικό αποτέλεσμα σκορ, εν τούτοις οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι όντας καλύτεροι στα σημεία ήταν πιο επικίνδυνοι και αν πρόσεχαν περισσότερο θα είχαν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον Αχιλλέα, αν σκεφθεί κανείς ότι προηγήθηκαν δύο φορές. Εκεί φάνηκε η ψυχή των παικτών του Δομοκού καθώς βρήκαν δύο φορές τη δύναμη να απαντήσουν και μάλιστα τη δεύτερη σε ένα αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε ο Μακεδόνας διαιτητής Πάλιουρας.

Οι γηπεδούχοι λοιπόν πήραν προβάδισμα στο 42΄ όταν ο Νάστας εκτέλεσε φάουλ και ο Μεζίνι αφού απέτυχε να νικήσει την πρώτη φορά τον Γιολδάση, έστρωσε σε δεύτερο χρόνο στον Κόκκινο και αυτός σε κενή εστία έγραψε το 1-0. Ευτυχώς για την Φθιωτική ομάδα  η απάντηση ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από στημένη μπάλα. Ο Ζαχαράκης εκτέλεσε με δύναμη το φάουλ ο Τρούκης δεν μπόρεσε να την μπλοκάρει και ο Τλούπας που καιροφυλακτούσε έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Αμπελωνιακός θέλησε να ρισκάρει, πίεσε καθώς δεν τον βόλευε η ισοπαλία και έφτασε στο γκολ από τα 11 βήματα. Ήταν το 55΄ σε φάουλ του Αλεξανδρή, παίκτες ήρθαν σε επαφή στην περιοχή του Γιολδάση και ο κ. Πάλιουρας είδε σπρώξιμο πάνω στο Μεζίνη. Ο Αλεξανδρής νίκησε το Γιολδάση γράφοντας το 2-1 και ο Κώστας Κολομητρούσης έφευγε από το γήπεδο με απόφαση του διαιτητή γιατί διαμαρτυρήθηκε!

Η λύτρωση ήρθε στο 65΄από τον Μπαντή σε φάση διαρκείας. Ο Μαλισσόβας σέντραρε, απέκρουσαν οι αμυντικοί με την μπάλα να φτάνει στον Κάππο που έπιασε το δυνατό σουτ. Η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Μπαντή κι από κει στα δίχτυα για το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αμπελωνιακός : Τρούκης, Κούρο, Τζαρτζάνης, Πολύζος (70’ Μαυρίδης), Μεζίνη, Κομισόπουλος, Νάστας (76’ Συκιώτης), Κόκκινος, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Ρόκκα (85’ Βούκιας).

Αχιλλέας Δομοκού: Γιολδάσης, Τσιλίκας, Αναστασίου, Μπαντής, Τλούπας, Μέντες, Ζαχαράκης, Κάππος (68’ Φραταράκος), Αλαμάνης (80’ Καλαμάτας), Μπομπάνα, Μαλισσόβας (92’ Ράπτης).

Φωτογραφία από athleticlarissa.gr, ρεπορτάζ efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected