Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Φιλυριακός – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 0-6

Νικήτρια αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, για την 8η αγωνιστική της  Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, με τελικό σκορ 0–6, στην εκτός έδρας αναμέτρηση, με την αντίστοιχη ομάδα του Φιλυριακού, στο Ποζατσίδειο γήπεδο της Φλώρινας.

Οι φιλοξενούμενες βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και σε συνδυασμό τον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν το επίπεδο που διαθέτουν και δεν άφησαν περιθώριο για να αναπτυχθούν οι παίκτριες της γηπεδούχου ομάδας.

Τα τέρματα της αναμέτρησης μοιράστηκαν 3 παίκτριες, πετυχαίνοντας από 2 γκολ η κάθε μια, στο 28′ και 35′ η Κωνσταντινίδου, στο 29′ και 46′ η Σπυριδωνίδου και στο 42′ και 51′ η Παπαδοπούλου, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου και προσδοκίες για καλύτερη συνέχεια στην πορεία του πρωταθλήματος, της Β´ Εθνικής.

Η απόδοση όλης της ομάδας ήταν παρά πολύ καλή. Εκτός των 6 τερμάτων ο Αγροτικός Αστέρας, έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες, για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων. Ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία στο Λάζαρο Παπαδόπουλο να χρησιμοποιήσει παίκτριες με μικρό χρόνο συμμετοχής που είχαν στο πρωτάθλημα. Η ομάδα παρουσιάστηκε με καινούργια εμφάνιση που αποδείχθηκε γούρικη.

Αγροτικός Αστέρας : Σιακαβάρα, Στρίμπα, Φείμ, Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Πολωνίδου (70′ Δεληγιαννίδου), Ντούσκα (80′ Τσαγκαλίδου), Kιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Παπαδοπούλου, Κωνσταντινίδου (50′ Κακαλέ).

Φιλυριακός : Μπάτσκου, Χαρίση (42′ Χαραλαμπίδου), Κατή, Τσαμπάζη Φ., Τσαμπάζη Α., Ζήκου, Ιωαννίδου Ν., Βασιλείου, Καρατζά, Σιώμου, Τσιλοφύτη.

*agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected