Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Μουδανιά – Φόβοι για ρήξη χιαστών για Χαραλαμπίδη!

moudania_3Ικανοποίηση από την απόδοση των νεοαποκτηθέντων, που δείχνουν ότι προσαρμόστηκαν γρήγορα, επικρατεί στα Μουδανιά, καθώς τόσο ο Χάρης Χαραλαμπίδης με τον Έβρο Σουφλίου, όσο και οι Μιχάλης Μίχος και Μάνθος Πλατάκης, την Κυριακή στο παιχνίδι με την Πετρούσα (0-3), βρήκαν δίχτυα, χαρίζοντας στην ομάδα τους δυο πολύτιμες νίκες. Την ώρα που και ο πορτιέρο Στέλιος Τεντώνης πήρε… γάντια βασικού, με τους κυανόλευκους να έχουν δυο νίκες σε τέσσερα ματς με τον Απόστολο Πάππα στον πάγκο και να ελπίζει στο… θαύμα στους 12 εναπομείναντες «τελικούς».

Παράλληλα, ο ΠΟΜ θα εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος, δίνοντας φιλικό με τον Αετό Βαρβάρας το Σαββατοκύριακο. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν φόβοι πως ο Χάρης Χαραλαμπίδης υπέστη ρήξη χιαστών, με τον παίκτη να υποβάλλεται σε μαγνητική και άπαντες ελπίζουν να μην επαληθευτεί η ανησυχία. Ταυτόχρονα, ελαφριές θλάσεις υπέστησαν και οι Σερέτης και Στόικος, οι οποίοι είναι αμφίβολοι για τον εντός έδρας «τελικό» της άλλης Κυριακής με τον Μακεδονικό.

Τέλος, ο τεχνικός της ομάδας της Χαλκιδικής, Απόστολος Πάππας, δήλωσε για το διπλό στην Πετρούσα: « Ήταν από τις πιο εύκολες νίκες, καθώς δεν πιεστήκαμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε υπομονή. Να κερδίζουμε, να περιμένουμε και τα άλλα αποτελέσματα και σταδιακά να ροκανίζουμε τη διαφορά από τη θέση σωτηρίας».

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected