Κατηγορίες
Super League 1

Super League – “Μπαλωθιές” στο Παγκρήτιο

f39d82c17080113daed2f9761e121ba1_LΜε το μεγάλο ντέρμπι του Ηρακλείου ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (17/2) η 25η αγωνιστική, μια και στις 19:30 (Onsports, Novasports 1) ο Εργοτέλης υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει όλα τα… χαρακτηριστικά του ντέρμπι, καθώς πέραν από τα βαθμολογικά… οφέλη, ο νικητής θα αυξήσει το πρεστίζ του, αφού θα… αναδειχθεί σε «αφεντικό» του Ηρακλείου, ενώ παράλληλα θα κάνει και σημαντικό.. βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Με Αντελέγιε και απουσίες

Στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για πρώτη φορά μετά την απόκτησή του βρίσκεται ο Αντελέγιε, ενώ αντίθετα, εκτός έμειναν οι Διαμαντάκος, Σαρρής και Καρντόσο.

Η αποστολή του Εργοτέλη: Αθανασίου, Στοΐκοβιτς, Τζανακάκης, Αντελέγιε, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Κοντέ, Ιμπραΐμ, Πίτσος, Ρομάνο, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Κούμπικ, Λεονάρντο, Μονακέλο.

Τρία προβλήματα για Σα Πίντο

Εκτός αποστολής του ΟΦΗ για το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας βρίσκονται οι τραυματίες Φραγκουλάκης και Δασκαλάκης, όπως και ο ανέτοιμος Λιονέλ Νούνιες.

Αντίθετα, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές του και θα ανακοινώσει την τελική 18άδα λίγες ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected