Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Τέλος ο Βελλίδης, στο στόχαστρο του ΠΑΟ ο Τσόπρας!

1511424_10202853602798025_1001069333_nΤο ενδιαφέρον και τις… ματιές του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει «μαγνητίσει» ο Θοδωρής Τσόπρας της Καστοριάς! Ο 17χρονος αριστερός μπακ, που καθιερώθηκε το τελευταίο διάστημα στους «γουναράδες» και αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις, φέρεται να βρίσκεται στο… μπλοκάκι του «τριφυλλιού», να παρακολουθείται στενά και να αξιολογείται από το τμήμα σκάουτινγκ των πράσινων της Αθήνας. Έτσι, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι ο Τσόπρας (φωτό επάνω) να κάνει το άλμα στην καριέρα του, είτε για την πρώτη, είτε πιθανότατα αρχικά για τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟ.

Την ίδια στιγμή, σαν… κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» το βράδυ της Τρίτης η είδηση της αποδέσμευσης, κοινή συναινέσει, του έμπειρου μέσου, Θέμη Βελλίδη (φωτό), ο οποίος ήταν βασικότατο στέλεχος στην φετινή πορεία για την ομάδα του Ανδρέα Λέτσιου, χωρίς να διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το «διαζύγιο».

Στα αγωνιστικά, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό Φιλιππιάδας η Καστοριά αντιμετωπίζει την άλλη Κυριακή τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα. Εκτός θα μείνει ο τιμωρημένος Αναγνωστόπουλος, αμφίβολος είναι ο Ποπζαφίροφ, ενώ οι μικροενοχλήσεις των Κεφάλα και Σαββαϊδη δεν εμπνέουν ανησυχία. Τέλος, την Κυριακή ενδέχεται να δοθεί φιλικό με ομάδα του τοπικού.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected