Αθλήματα

Κύπελλο Χάντμπολ Γυναικών – Στη μάχη σήμερα Ματαρώνα, Ανθίτση, Μούρνου

6fc80339cadbd6e1e929f40dc2ee6121_LΟι «μονομαχίες» τους για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων έχουν μείνει χαραγμένες στην ιστορία.

Αναγέννηση Άρτας και Ορμή έχουν προσφέρει στο ελληνικό κοινό πολλές συγκινήσεις και είναι τυχαίο ότι εκτός από τις δύο ομάδες, σήμερα στο κλειστό της Άρτας θα παραταχθούν «νοητά» και 32 τίτλοι (!) αφού η Αναγέννηση της Ναυσικάς Ματαρώνα έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα, 10 κύπελλα και από την άλλη πλευρά η ομάδα της Πάτρας, 6 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα σε 10 χρόνια.

Αυτή την φορά το «έπαθλο» είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Η ομάδα της Άρτας βάσει αγωνιστικής εικόνας είναι το φαβορί, ενώ υπερέχει και στην προϊστορία, αφού σε 21 ματς στην Άρτα έχει 14 νίκες, έναντι 6 της Ορμής, ενώ ένα ματς έχει λήξη ισόπαλο.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο ΠΑΟΚ των Χριστίνας Ανθίτση και Λένας Μούρνου αντιμετωπίζει στην Νεάπολη τον Μακεδονικό με τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν τον πρώτο λόγο.

ΑΟ Προσοτσάνης και Αμύντας Αμυνταίου της Φωτεινής Νούσια προκρίνονται άνευ αγώνων στα ημιτελικά, λόγω αποχώρησης των Ελπίδων Δράμας και Παναθλητικού αντίστοιχα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Κύπελλο Γυναικών (Προημιτελικά)

ΔΑΚ Άρτας 18:00, Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας- Ορμή Λουξ (Λινάρδος- Μαυρίδης, Παπαματθαίου)

Νεάπολης 21:00, Μακεδονικός- ΠΑΟΚ (Κατσίκης- Μιχαηλίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected