Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Η παρουσίαση του νέου προπονητή

sin_kerlidisΤην επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητικού τιμ πραγματοποίησε η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα, το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο.

Παρουσιάστηκαν ο νέο προπονητής Γιάννης Κερλίδης, ο βοηθός προπονητή Σταύρος Κωστογλίδης και ο Φίλιππος Χατζηγεωργίου.

Πρώτος πήρε το λόγο εκ μέρους της διοίκησης ο Τάκης Τασιώνας ο οποίος σημείωσε τα εξής: «Πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζεις. Η χρονιά ξεκίνησε φέτος με φιλοδοξία, θεωρήσαμε πως με το υλικό που έχουμε η ομάδα είχε τις δυνατότητες όχι μόνο να κάνει μια καλή πορεία αλλά ακόμη και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Ήταν θαρραλέα η απόφαση του Βασίλη Αργυρίου»

Διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες που όλοι γνωρίζουμε κυρίως η κακοδαιμονία αφού η ομάδα έχασε συνεχή παιχνίδια στα τελευταία λεπτά, είχαν ως αποτέλεσμα την παραίτηση του προπονητή μας Βασίλη Αργυρίου, με τον οποίο είχαμε ένα σχεδιασμό ετών. Ήταν μια θαρραλέα απόφαση και η διοίκηση του συλλόγου συνεδριάζοντας άμεσα, διότι η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο, αποφάσισε να έρθει σε συμφωνία με τον Γιάννη Κερλίδη, ελπίζοντας πως με τα νέα δεδομένα η ομάδα θα βρει το δρόμο της.

Ο Γιάννης είναι και φιλόδοξος και καταξιωμένος προπονητής, μπορεί να ήθελα να τον… «μαχαιρώσω» στα παιχνίδια με την Αγκαθιά αλλά τώρα τον θέλουμε ως προπονητή μας διότι έχει τα στοιχεία για να αναστρέψει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μας.

Μαζί του θα είναι μια γνώριμη φυσιογνωμία για τη Νάουσα, ο Σταύρος Κωστογλίδης αλλά και ένας άνθρωπος που είναι πάντα κοντά στη Νάουσα, τον Φίλιππο Χατζηγεωργίου, παλιό ποδοσφαιριστή της Νάουσας και καταξιωμένο προπονητή που έθεσε τον εαυτό του στις ανάγκες που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα.

Εμείς ως διοίκηση τους καλωσορίζουμε τους ευχόμαστε καλή δουλειά και να είναι γούρικοι για τη Νάουσα»

«Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή για να έρθω στη Νάουσα»

Στις δηλώσεις του, ο νέος προπονητής τη Νάουσας Γιάννης Κερλίδης δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Νάουσας για την πρόταση που μου έκανε, ξέρουμε όλοι πόσο κρίσιμη είναι η καμπή του πρωταθλήματος αλλά και η βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα. Δεν το σκέφτηκα στιγμή για να έρθω να αναλάβω θα έχω συνεργάτη μου τον Σταύρο Κωστογλίδη με τον οποίο έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια μαζί.

Δεν δέχομαι να είναι η Νάουσα σε αυτή τη βαθμολογική θέση,  τη γνώριζα την ομάδα, έχει τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να βγάλουν την ομάδα από τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται. Στόχος μας είναι να το πετύχουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να φύγει το άγχος από τον κόσμο. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

*naousanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected