Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Ειδησεογραφία ενόψει Νάουσας

L.Mpakalis_610x400Αρκετές απουσίες για τον προπονητή του Ρήγα Φεραίου, Λάκη Μπακάλη.

Το καλοκαίρι ο Χρήστος Σπαθής υπεβλήθη σε επέμβαση στους κοιλιακούς χάνοντας το μεγάλο φιλικό με την ΑΕΚ. Ο αρχηγός όμως το έβαλε πείσμα συμμετέχοντας φέτος και στους 21 αγώνες του Ρήγα Φεραίου σε όλες τις διοργανώσεις γράφοντας 1890 αγωνιστικά λεπτά. Ωστόσο με τη Νάουσα δεν μπορεί να τραβήξει άλλο… φύλλο αφού τον έκαψαν οι κίτρινες!

Θέλοντας να σταματήσει την καθυστέρηση από τους παίκτες της Χαλκίδας που… άραζαν στο σημαιάκι για να κρατήσουν τη νίκη με 2-1 ο 26χρονος αριστερός μπακ και μοναδικός αριστεροπόδαρος του ρόστερ έκανε φάουλ στο 90′ της αναμέτρησης. Ο Νεοφυτιάδης του έδειξε κίτρινη κάρτα που ήταν η τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα, η δε ήττα δεν αποφεύχθηκε.

Ετσι ο “βιονικός” Χρήστος θα απουσιάσει για πρώτη φορά έστω κι ένα λεπτό από αγώνα του Ρήγα Φεραίου την τρέχουσα σεζόν -πάντα βασικός και ποτέ αλλαγή- στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστική με τη Νάουσα στο Βελεστίνο (1/3) μιας και οι τέσσερις κίτρινες κάρτες ισούνται με ποινή μιας αγωνιστικής. Το πρόβλημα μεγεθύνεται από τη στιγμή που θα λείψει και ο Χατζής. Ο Σπαθής είναι ο μόνος που δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα και φυσικά ούτε δευτερόλεπτο από αγώνα του Ρήγα. Στη λίστα ακολουθούν οι Βουραζέρης, Κουβελάς και Χατζής. Αξίζει να σημειωθεί πως με τη Νάουσα αγωνίστηκε μαζί με τη ψύξη που κουβαλούσε!

Σκόράρει και πασάρει

Σίγουρα η δουλειά του είναι να φυλά την περιοχή και την εστία του Ρήγα από παραβιάσεις αλλά ο Σπαθής σκοράρει και πασάρει. Στα 17 παιχνίδια πρωταθλήματος ο “Capitano” έχει σημειώσει ένα γκολ με πέναλτι απέναντι στον Δομοκό γράφοντας το 2-0 για το πρώτο “διπλό” στο πρωτάθλημα ενώ στο κύπελλο σε τέσσερα παιχνίδια κατάφερε να σκοράρει ισοφαρίζοντας 1-1 τα Τρίκαλα στην 3η αγωνιστική. Λίγο αργότερα είχε έρθει ο Βουραζέρης να διαμορφώσει το 2-1 που σήμανε και την πρόκριση των Κυανολεύκων στο Βελεστίνο. Οσον αφορά τις ασίστ οι σέντρες από τα αριστερά ή οι βαθιές μπαλιές από την άμυνα έχουν φέρει επίσης γκολ για τον Ρήγα!

Διπλό πρόβλημα

Ο Λάκης Μπακάλης σίγουρα θα πρέπει να βρει λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας με τη Νάουσα (ίσως ο Γουτούλης) όμως ο πονοκέφαλος γίνεται διπλός από τη στιγμή που ο Χατζής θα είναι επίσης απών από τον κρίσιμο αγώνα του Ρήγα απέναντι στην ομάδα που λογικά θα είναι ο κύριος αντίπαλος στην κούρσα της σωτηρίας (21 β. ο Ρήγας, 20 η Νάουσα) στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Δύο από τα πολύ σημαντικά στελέχη του φετινού κορμού θα απουσιάσουν. Τουλάχιστον θα επανέλθει ο Μιχολίτσης που εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής με την Χαλκίδα.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected