Κατηγορίες
Football League

Δόξα Δράμας – Είμαι ο Σουμαχορό και…αποχωρώ!

soumaxoro_0Εμπλοκή υπήρξε τελικά με την έκδοση δελτίου για τον Τζόνσον Σουμαχορό στη Δόξα Δράμας. Οι «Μαυραετοί» είχαν ενημέρωση από τους εκπροσώπους του Ιβοριανού στόπερ ότι δε θα υπήρξε κάποιο «αγκάθι» για την έκδοση δελτίου, αλλά η ΕΠΟ διαπίστωσε ότι υπήρχαν έγγραφα βάσει των οποίων ο Σουμαχορό έπαιζε σε ερασιτεχνική ομάδα της Γαλλίας.

Συνεπώς, η μεταγραφή θεωρείται άκυρη, ο παίκτης δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Τάσου Λευκόπουλου στα εναπομείναντα και αποχωρεί άπραγος από τη Δράμα. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Δόξας:

«Η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ενημερώνει ότι πριν από λίγα λεπτά πληροφορήθηκε από την ΕΠΟ ότι τελικά δεν εκδόθηκε το δελτίο του Τζόνσον Σουμαχορό. Ο κεντρικός αμυντικός από τη Ακτή Ελεφαντοστού αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε ερασιτεχνικό σωματείο της Γαλλίας με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Στα αγωνιστικά, οι μικροενοχλήσεις του Αντώνη Νατσούρα δεν εμπνέουν ανησυχία και δεν τίθεται θέμα απουσίας του την Κυριακή στη Ζάκυνθο. Νοκ άουτ θα μείνουν οι τιμωρημένοι Στόικος, Ρούτσης, Κάσσος και Μπέκα και οι τραυματίες Κυριακίδης και Μουδούρογλου.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected