Κατηγορίες
Διάφορα

ΕΠΟ – Ψάχνει ταλέντα στην ομογένεια!

ΕΠΟΤους νέους «Μήτρογλου» του εξωτερικού φιλοδοξεί να βρει η ΕΠΟ, διοργανώνοντας καμπ σε Ολλανδία και Γερμανία (ίσως και πέρα από τον Ατλαντικό) το προσεχές διάστημα.

Εν αναμονή της απάντησης του Φερνάντο Σάντος είναι στην ΕΠΟ, όμως το πρότζεκτ για την Εθνική Ελλάδας τρέχει κανονικότατα.

Συγκεκριμένα, η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αναφέρει ότι ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος, υπό της επίβλεψη της Ομοσπονδίας, ετοιμάζουν δύο μεγάλα καμπ για νεαρούς ποδοσφαιριστές σε Ολλανδία και Γερμανία.

Οι «γαλανόλευκοι» παράγοντες θέλουν να… τσεκάρουν ομογενείς παίκτες ακόμα και κάτω των 15 ετών, οι οποίοι θα κάνουν προπονήσεις και θα δείξουν δείγματα του ταλέντου τους, όπως είχε συμβεί πριν από μερικά χρόνια με τον Κώστα Μήτρογλου που συνεργάτες του Νίκου Νιόπλια (στην τότε Ελπίδων) είχαν ανακαλύψει τον φορ της Φούλαμ.

Μάλιστα, είναι πιθανό στο μέλλον να υπάρξει καμπ εκτός Ευρώπης και δη στην Αμερική, αφού – σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας – έχει πέσει και αυτή η σκέψη στο τραπέζι.

Ίσως αυτό να γίνει και τον Ιούνιο, όταν η ΕΠΟ θα βρεθεί στις ΗΠΑ για τους φιλικούς αγώνες εν όψει του Μουντιάλ στη Βραζιλία.

*football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected