Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος – Απόφαση σοκ για Σπανό!

234648Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο Γιώργος Σπανός κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση της λαθρεμπορίας καυσίμων. Ένταση προκλήθηκε έξω από την εισαγγελία Πειραιά.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής έκριναν προφυλακιστέο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος και ιδιοκτήτη της ΕΤΕΚΑ για την υπόθεση της λαθρεμπορίας καυσίμων, όπως και τους άλλους τρεις, από τους συνολικά έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα.

Έξω από το κτίριο της εισαγγελίας Πειραιά περίμεναν συγγενείς των κατηγορούμενων, υπάλληλοι της ΕΤΕΚΑ αλλά και αρκετοί οπαδοί του Ατρόμητου. Στο άκουσμα της απόφασης υπήρξαν αντιδράσεις και χρειάσθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε… αντιδιαστολή με τις εκτιμήσεις των συνηγόρων της ΕΤΕΚΑ καθώς υπήρχε μια δόση αισιοδοξίας.

Το μεσημέρι, μετά την απολογία του Γιώργου Σπανού, ο συνήγορος της εταιρείας σε δηλώσεις του προς στους δημοσιογράφους τόνισε ότι από τη, μέχρι στιγμής, πορεία της ανάκρισης αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει ούτε διακίνηση μαύρου χρήματος ούτε εγκληματική οργάνωση.

Εκτός αυτών υποστήριξε ότι, το διαβιβαστικό της ασφάλειας ανέφερε για απώλεια δασμών ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, το οποίο ο ανακριτής το περιόρισε σήμερα στα 600.000 ευρώ, ενώ αποδείχτηκε απ΄ όλη την πορεία της ανάκρισης ότι στην ΕΤΕΚΑ δεν γινόταν καμία επιστροφή από το υποτιθέμενο ποσό που έπαιρναν πίσω τα βυτία διότι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας υπάρχει φορολογική αποθήκη που ελέγχεται από τελωνειακούς.

Η απόφαση αυτή έπεσε σαν “κεραυνός” στον Ατρόμητο, καθώς υπήρχε πίστη σε όλα κλιμάκια της ομάδας ότι εισαγγελέας και ανακριτής δεν θα λάμβαναν μια τέτοια απόφαση.

*sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected