Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών – Λευκάδια 1-2

DSCN5075

Φιλική εκτός έδρας νίκη με 2-1 πέτυχαν τα Λευκάδια  στα Γρεβενά επί του Πυρσού  Γρεβενών, ενώ αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού αποχώρησαν από τους “πράσινους” οι νεαροί μέσοι, Άγγελος Κοτσαντίσογλου και Θοδωρής Χαραλαμπίδης. Το διαζύγιο ήρθε κατόπιν δικής τους επιθυμίας, αφού έδειξαν δυσαρεστημένοι που δεν είχαν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Όσο για το φιλικό, για την ομάδα του νομού μας σκόραραν οι Χατζόπουλος (65΄ σουτ) και Γιαουτζής (85΄ φάουλ), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει στο 80΄ με κεφαλιά ο Δούμας. Από την ομάδα του Πέτρου Τσούκλη έλειψε ο τραυματίας Τζερεμές (μόνη απουσία για το εντός έδρας ματς του άλλου Σαββάτου με τον Καμπανιακό), ενώ προφυλάχθηκαν οι Γρ. Κοσμίδης, Μπόλος, Μπόζιαρης, Καραγιάννης, Ιωαννίδης. Για τα Λευκάδια δεν έπαιξαν οι τραυματίες Έξαρχος, Παπαδόπουλος, Ζαρογιάννης.

Πυρσός Γρεβενών : Αλεξίου, Καραγκούνης, Θεοχαράκης, Αθανασιάδης, Κυριακίδης, Π. Κοσμίδης, Σκέντος, Δούμας, Γκέτσιος, Σικαλόπουλος, Ελευθερίου. Έπαιξαν και οι Κοτίτσα, Χερίδης, Βιτορίνο, Παντέρης.
Λευκάδια : Βόλτσης, Μπρέγκου, Πληκαδίτης, Μουρατίδης, Μισαηλίδης Μ., Μισαηλίδης Π., Κόλα, Γιαουτζής, Δημητριάδης, Λαμπριανίδης, Παρσόπουλος. Έπαιξαν και οι Κουκουράκης, Σπυρίδης, Καρατάσος, Αδαμίδης, Χατζόπουλος, Λιακόπουλος, Σιμηχανίδης.

*Με στοιχεία από το dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected