Super League 1

Super League – Πλησιάζει η “μάχη” της Λειβαδιάς!

7dc7b436743aa8d12ebfb96faa4ac519_LΟ Λεβαδειακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (15:00 Onsports/Novasports 2) με τους γηπεδούχους να θέλουν νίκη για να πάρουν… μεγαλύτερη ανάσα στη βαθμολογία, την ώρα που οι Αρκάδες θέλουν να εδραιωθούν στην πρώτη πεντάδα.

Σε καλύτερη, βαθμολογική, κατάσταση φαίνεται να είναι η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, με τους Αρκάδες να είναι στο +9 από τον έκτο της βαθμολογίας και να δείχνουν πως δύσκολα θα χάσουν το τρένο των πλέι οφ. Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως θα πάρουν αψήφιστα τα ματς που έρχονται, όπως το σημερινό (22/02) στη Λιβαδειά. Εκεί, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη χρειάζεται ακόμα μια νίκη στην έδρα της για να πάρει βαθιά «ανάσα» και να ξεφύγει μια και καλή από τις δυσκολίες της «ουράς».

Χωρίς δυο οι Βοιωτοί

Στα τελευταία 4 ματς εντός έδρας ο Λεβαδειακός μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία και θέλει να επεκτείνει το επιτυχημένο του σερί παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (22/2) για την 26η αγωνιστική της Super League. Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Σάββα Πανελίδη δεν λείπουν καθότι στο απουσιολόγιό του έχει γραμμένα δυο ονόματα.

Όπως αναμενόταν, ύστερα και την απουσία τους από την κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης την Πέμπτη (20/2), κάτι που επαναλήφθηκε και την Παρασκευή (21/2), οι Λαμπρόπουλος και Βούκσεβιτς δεν είναι ανάμεσα στους «εκλεκτούς» για το προσεχές παιχνίδι. Αμφότεροι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και δεν θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους απέναντι στους Αρκάδες.

Όσον αφορά τους παίκτες που είναι στη διάθεση του Παντελίδη για το επικείμενο ματς, είναι οι εξής 18: Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράτσι, Ροτζέριο, Βαρέλα, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Ορτέγα, Καπό και Μάντζιος.

Με Βάλντο ο Αστέρας

Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους τιμωρημένους Γκοϊάν και Χουάνμα, καθώς και τους Μπαρτολίνι, Ερνάντεζ, Σανκαρέ, Ναβάρο και Λούι, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στην αποστολή για το ματς στη Βοιωτία συμπεριλήφθηκε ο Κοντοές, αλλά και ο Βάλντο, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει και ντεμπούτο με τη φανέλα των Αρκάδων.

Στην 18άδα του Αστέρα συμμετέχουν οι: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Κοντοές, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Εντό, Σέτι, Ουσέρο, Μουνάφο, Βάλντο, Κάφα, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες και Καράσκο.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected