Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Τρίκαλα 4-0

1960134_1391087604494031_1385467158_n

Σε φιλική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα, ο Δωτιέας Αγιάς επικράτησε με 4-0 των Τρικάλων, δύο ομάδες που αγωνίζονται στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής. Το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου με τέρματα των Λώττα (13′), Βαλαώρα (50′), Σιμούλη (85′) και Λούγκου (88′) πήρε τη νίκη στο σημερινό φιλικό και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει της συνέχειας.

Το φιλμ του αγώνα

3′ Δυνατό σουτ του Πετρουζέλη η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
13′ Ο Λώττας κλέβει την μπάλα από τον Φορτούνη πασάρει στον Τσιρογάννη αυτός με την μία πασάρει στον Λώττα τετ- α- τετ απέναντι από τον Ψωμιάδη ο Λώττας που με πλασέ κάνει το 1-0.
23′ Ο Πεντσάς από αριστερά κάνει ωραία σέντρα βρίσκει τον Καραγιάννη αλλά η κεφαλιά του περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαμπρόπουλου.
41′ Τσιρογιάννης και Κατσίκης παίζουν καλά το 1-2 με τον δεύτερο να κάνει το σουτ και η μπάλα να φεύγει άουτ.
45′ Κόρνερ εκτελούν τα Τρίκαλα, ο Καραγιάννης παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Λαμπρόπουλου.
50′ Ο Λώττας ντριπλάρει δύο αμυντικούς κάνει το σουτ αλλά η μπάλα βρίσκει σε σώματα και κατευθύνετε προς τα δεξιά όπου εκεί κινείται ο Βαλαώρας που με διαγώνιο σουτ δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα κάνοντας το 2-0. 
64′ Φάουλ λίγο μετά το κέντρο όπως επιτίθεται ο Δωτιέας, εκτελεί ο Πετρουζέλης η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
65′ Ο Νταγιάντας επιχειρεί το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας κάνει πολύ καλή απόκρουση και στέλνει την μπάλα κόρνερ.
85′ Ο Χατζηλιάδης από δεξιά κάνει μια σέντρα σουτ, στην πορεία της μπάλα ο Σιμούλης που με προβολή κάνει το 3-0.
88′ Φάουλ από αριστερά εκτελεί ο Λούγκος και στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του τέρματος κάνοντας το 4-0.

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου) : Λαμπρόπουλος, Τσιλούλης, Γούτος, Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσιρογιάννης, Ντακούλας ©, Βαλαώρας, Λώττας Κατσίκης. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσακάλι, Λούγκος, Χατζηλιάδης, Νταγιάντας, Σιμούλης.

Α.Ο. Τρίκαλα (Τάσος Μπεριτζάς) : Ψωμιάδης, Ηλίας Μ., Κάλφας, Λουιζίδης, Πάτρας, Στάμος ©, Μυριώνης, Φορτούνης, Καραγιάννης, Τεντολούρης Α., Πεντσάς. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χαλιμπάκης, Τεντολούρης Δ., Σακελαρίδης, Ρουσιαμάνης, Μπόντε, Μπαλτιμάς, Ιωαννίδης, Ηλίας Α., Δρυς, Αλεξόπουλος.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected