Κατηγορίες
Αθλήματα

Βριλλητός 2014 – Έκλεισαν οι ελληνικές θέσεις!

d08344b5021c873bea0539c24df75676_LΈγιναν γνωστές οι οκτώ ελληνικές ομάδες που θα πάρουν μέρος στο δεύτερο διεθνές τουρνουά χάντμπολ «Βριληττός 2014», που θα διεξαχθεί στη Βέροια.

Η διοργάνωση, αναπτυξιακών ηλικιών, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 11-16 Απριλίου με τη στήριξη της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας και του Δήμου Βέροιας και όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (24/02) η οργανωτική επιτροπή οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα θα είναι ο Πανιώνιος, οι Κωνσταντινουπολίτες Πυλαίας, η Δράμα 1986, ο Φαίακας Κέρκυρας, ο ΠΑΟΚ, ο ΕΣΝ Βριλησσίων, ο Φοίβος Συκεών και ο «οικοδεσπότης» Φίλιππος Βέροιας. Από το εξωτερικό έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι ΠαρτιζάνΚροάσια Ζάγκρεμπ και Νόβι Βελιγραδίου και απομένουν άλλες πέντε.

«Θέλαμε πολύ να συμμετέχουμε σε αυτή τη γιορτή. Είχαμε ακούσει πολύ καλά λόγια από την περσινή διοργάνωση. Τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά θα είναι ένα κέρδος για εμάς», ανέφερε σχετικά ο προπονητής των Κωνσταντινουπολιτών, Παναγιώτης Γούσιος. «Το σημαντικό στην ανάπτυξη είναι η ολοκλήρωση των προσωπικοτήτων των παιδιών. Η επαφή με αθλητές από άλλες χώρες είναι το κύριο χαρακτηριστικό του τουρνουά. Αγωνιστικά, επίσης, είναι ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου. Ο «Βριληττός» μας προσφέρει αυτές τις εμπειρίες που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε σε αυτές τις ηλικίες», συμπλήρωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιώργος Καρασαβίδης.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο ηγέτης της Δράμας, Θόδωρος Τογανίδης: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογό μας που θα συμμετέχουμε σε ένα τουρνουά υψηλότατου επιπέδου. Από τα υψηλά επίπεδα οργάνωσης και από τις συμμετέχουσες ομάδες φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι μια δράση που αφήνει πολλά στην ανάπτυξη του ελληνικού χάντμπολ». Τέλος, ο Σπύρος Παγιάτης από το Φαίακα Κέρκυρας δήλωσε: «Περιμένω ακόμα υψηλότερο επίπεδο από πέρυσι και σίγουρα πολύ πιο δυνατό από τα πανελλήνια πρωταθλήματα».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected