Κατηγορίες
Football League

Δόξα Δράμας – Δεν δέχτηκαν τους προπονητές τους!

doxaProp_610x400Η αντίδραση των παικτών της Δόξας Δράμας στην οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης, ήταν να μην δεχτούν τους προπονητές τους στην προπόνηση της Τρίτης!

Νέο κρούσμα στην προπόνηση της Τρίτης για τους Μαυραετούς, που καταδεικνύει την άσχημη κατάσταση που έχει κορυφωθεί εσχάτως στο μαυρόασπρο στρατόπεδο.

Συγκεκριμένα, πριν το ξεκίνημα της προπόνησης οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια και συζήτησαν το θέμα των πληρωμών. Είναι γεγονός ότι έχουν μεγάλο διάστημα να δουν το… φως του χρήματος!!

Έτσι αποφάσισαν, σε μια πρώτη ένδειξη διαμαρτυρίας, να κάνουν προπόνηση χωρίς την παρουσία των προπονητών τους. Μια κίνηση που αφορά μόνο την προπόνηση της ημέρας και δεν θα έχει, τουλάχιστον προς το παρόν, άλλη συνέχεια.

Για την απόφασή τους ενημέρωσαν αρχικά τον προπονητή των τερματοφυλάκων Πολυχρόνη Βεζυρίδη, ο οποίος εξοργίστηκε από αυτό που άκουσε, καθώς διαφωνούσε για τον χρόνο και το αποτέλεσμα της τακτικής αυτής των παικτών. Άλλωστε σαν μέλος της προπονητικής ομάδας, τις περασμένες μέρες, έχει βάλει και αυτός πλάτη, προκειμένου να γίνουν οι όποιες πληρωμές. Ο Λευκόπουλος, όταν έφτασε στο γήπεδο, ενημερώθηκε και αυτός για τα σχετικά χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι. Η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο γήπεδο της Αργυρούπολης και το λεωφορείο περίμενε τους παίκτες για να τους μεταφέρει εκεί. Ωστόσο αυτοί αρνήθηκαν και προτίμησαν να μείνουν στο γήπεδο και να προπονηθούν στους βοηθητικούς χώρους, με τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις ,καθώς στον αγωνιστικό χώρος έχει πέσει λίπασμα από τον υπεύθυνο υπάλληλο.

Στην διάρκεια των διαβουλεύσεων που έγιναν, από την πλευρά της διοίκησης λέχθηκε ότι υπάρχει αποταμιευμένο στην τράπεζα κάποιο ποσό το οποίο προορίζεται για τις πληρωμές τους, αλλά πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά με την πρόσφατη απόφαση του Ειρηνοδικείου, ώστε ο Σταύρος Δαϊλάκης σαν πρόεδρος της ΠΑΕ να έχει το δικαίωμα να κάνει ανάληψη από την τράπεζα για λογαριασμό της δραμινής ΠΑΕ.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected