Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ – Κλήθηκαν ως “ύποπτα” μέλη του ΔΣ για την “κάρτα υγείας”!

klese_melon_ds_epo_se_apologiaΜε την ιδιότητα του ύποπτου κλήθηκαν από την εισαγγελία να καταθέσουν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ για την υπόθεση της “κάρτας υγείας”.

Συγκεκριμένα η 29η Πταισματοδίκης Αθηνών κάλεσε να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ την περίοδο 2009 – 2012, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής, για μια υπόθεση που έχει χαρακτηριστικά σκάνδαλου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΟ συνεβλήθη με εταιρεία το 2005 και αγόρασε μηχανήματα για να κάνει ιατρικές εξετάσεις σε ποδοσφαιριστές. Το σύστημα ποτέ δεν λειτούργησε ενώ η ΕΠΟ μέχρι το 2013 οπότε κατήγγειλε τη σύμβαση πλήρωνε κανονικά.

Επίσης έχουν γίνει ερωτήσεις στη Βουλή από τον βουλευτή της Ν.Δ., Λ. Αυγενάκη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για εικονικές μετρήσεις αθλητών και για το πώς χρησιμοποιήθηκε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ που δόθηκε από την UEFA γι αυτόν το σκοπό.

Με την υπόθεση ασχολήθηκαν οι οικονομικοί εισαγγελείς, ενώ καταθέσεις έχουν δώσει οι δύο πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ, Γκαγκάτσης και Πιλάβιος, επί των ημερών των οποίων υπογράφηκαν οι συμβάσεις.

Όπως πληροφορηθήκαμε από την ΕΠΟ, τα μέλη του Δ.Σ. εξουσιοδότησαν να τους εκπροσωπήσει ο δικηγόρος της Ομοσπονδίας κ. Σιώτος.

*soccerplus.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected