Κατηγορίες
Football League

Χανιά – Επισκοπή (1-0) Για 90′ ο Παπατζίκος

7513847bc606e3c72764b0df668dc1a3_LΣτην 3η θέση της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου της Football League καθιερώθηκαν τα Χανιά που επικράτησαν 1-0 της Επισκοπής στο ντέρμπι της Κρήτης.

Κρίσιμη ήταν η αναμέτρηση των Χανίων απέναντι στην Επισκοπή, καθώς η ομάδα της Κρήτης προερχόταν από την πρώτη της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από το Φωστήρα και καλούταν να αποδείξει πως αυτό το παιχνίδι ήταν μία κακή παρένθεση.

Έτσι, μπήκε αποφασισμένη απέναντι στην συντοπίτισσα Επισκοπή για να πάρει τη νίκη με 1-0 και να καθιερωθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας για να κάνει ακόμα ένα βήμα ανόδου. Το μοναδικό τέρμα, σημειώθηκε μόλις στο 2’ από τον Βασιλόγιαννη που με ωραίο σουτ, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες για να κάνουν και το 2-0, χωρίς όμως επιτυχία. Μοναδική φορά που απειλήθηκε η νίκη τους, ήταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Γκονζάλεζ έκανε το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι.

Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Παπατζίκος, Χατζηησαΐας, Μανωλάς (76’ Καμπλιώνης), Παγώνης, Πότσι, Γκούμας, Βασιλόγιαννης, Κονσταντίνοφ (57’ Τσάτσος), Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης.
Επισκοπή : Καλογεράκης, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Σπαθάρας, Σελινιωτάκης, Μπρατσιάνι, Μαρτσάκης (69’ Σουμπασάκης), Γκονζάλεζ, Δελήμπασης, Βιδάλης, Δρακάκης (55’ Γιακουμάκης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected