Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – Για το…θαύμα ο “δικέφαλος”

90e552ce29ffd543ad200f18980de81c_LΤη νίκη που θα του επιτρέψει να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League αναζητά το βράδυ της Πέμπτης (27/2) ο ΠΑΟΚ στις 22:05 (Onsorts, ANT1) κόντρα στην Μπενφίκα.

Ο «Δικέφαλος» μετά την ήττα στην Τούμπα 1-0 από τους «Αετούς» της Λισαβόνας θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να κάνει την ανατροπή και να πάρει το «εισιτήριο» στους «16» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας ως… οδηγό την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στο Euro του 2004.

Ο αγωνιστικός συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο ομάδων είναι ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος είχε στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης στην έδρα της Μπενφίκα, στην οποία αγωνίστηκε στην συνέχεια. Ωστόσο, υπάρχουν δύο ακόμα… κρίκοι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας αλλά και ο συνεργάτης του Χουμπ Στέφενς, Γιώργος Γεωργιάδης.

Πάντως, άπαντες στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όμως, το θετικό είναι πως το μοναδικό αποτέλεσμα που… βολεύει τους Θεσσαλονικείς είναι η νίκη, κάτι που δίνει μεγάλο κίνητρο για τον επαναληπτικό.

Με Καρντόσο οι Πορτογάλοι

Στην διάθεση του Ζορζέ Ζέσους βρίσκεται ο Όσκαρ Καρντόσο, ενισχύοντας την γραμμή κρούσης, αντίθετα με τους Πέρες, Καβαλέιρο, Μόρι και Ζαρντέλ που θα απουσιάσουν.

Η Μπενφίκα αναμένεται να αρχίσει την αναμέτρηση με τον Αρτούρ στο τέρμα, τον Περέιρα στα δεξιά, τον Σίλβιο στα αριστερά και τους Λουιζάο και Γκαράι στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ οι Φέισα και Πέρες θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, με τον Γκαϊτάν στα αριστερά, τον Σουλεϊμάνι στα δεξιά και στην κορυφή οι Τζούρισιτς και Λίμα.

Η αποστολή της Μπενφίκα: Αρτούρ, Πάουλο Λόπες, Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Σικέιρα, Βιτόρια, Σίλβιο, Τζούρισιτς, Σάλβιο, Φέισα, Αντρέ Γκόμες, Αμορίμ, Γκαϊτάν, Καρντόσο, Μάρκοβιτς, Λίμα, Ροντρίγκο.

Χωρίς Σαλπιγγίδη

Απών από την αναμέτρηση είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ελέω ίωσης και αποτελεί την απουσία της τελευταίας στιγμής για τον Χουμπ Στέφενς.

Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να ξεκινήσουν τον αγώνα με τον Γλύκο στον «άσο», τους Κατσουράνη και Ινσαουράλδε στο κέντρο της άμυνας, τον Κίτσιου στα δεξιά και τον Λίνο στα αριστερά. Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Μαντούρο, Λάζαρ και Κάτσε, ενώ ο Λούκας θα κινείται από τα δεξιά, ο Στοχ απ’ τα αριστερά και ο Αθανασιάδης στην κορυφή.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Αθανασιάδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected