Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τιμωρήθηκε προπονητής…φάντασμα!

ÃÏÕÑÃÉÙÔÇÓ ÌÐÁÊÁÓÅÔÁÓ ÄÉÏÕÄÇÓÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÑÇÓ  PLATANIAS - ARIS (SUPERLEAGUE 2013-2014)Ότι το ματς του Πλατανιά με τον Άρη θα ήταν… θρίλερ, το περιμέναμε! Ότι το… έργο θα είχε και φαντάσματα δεν το περίμενε κανείς! Αλλη μία επιβεβαίωση της τραγικής κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τα όσα παράλογα συνέβησαν στην εκδίκαση της υπόθεσης…

Ο Σταύρος Μάνταλος τιμώρησε σχεδόν όλους όσους φορούσαν κίτρινα στο επεισοδιακό ματς των Περιβολίων, καθώς κι ένα… κίτρινο φάντασμα! Ετσι λοιπόν, η πειθαρχική επιτροπή της Superleague έριξε καμπάνες σε όσους ανέγραφε το φύλλο αγώνα, συμπεριλαμβανομένου και του… φαντάσματος!

Τι εννοούμε; Ο Αθηναίος ρέφερι έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι μεταξύ άλλων, στο 80ο λεπτό, όταν την έπεσε όλος ο πάγκος στον βοηθό Γιουργιώτη, μεταξύ αυτών ήταν και ο Νικηφόρος Κάκογλου. Ελα όμως που ο Κάκογλου ήταν στη Θεσσαλονίκη και δεν πήγε ποτέ στα Χανιά!

Πως την πάτησε ο Μάνταλος; Σε κάθε ματς του Αρη στο φύλλο αγώνα αναγράφεται ως προπονητής ο Κάκογλου, καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έχει δίπλωμα pro κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να γραφτεί στο φύλλο αγώνα! Στα ματς λοιπόν που ο Αρης παίζει εντός έδρας, ο Κάκογλου είναι στον πάγκο, όμως στα εκτός δεν πηγαίνει μιας κι έχει υποχρεώσεις με τις ακαδημίες του συλλόγου! Στην Κρήτη λοιπόν δεν πήγε ποτέ κι ο Μάνταλος, απλά είδε ό,τι έγραφε το φύλλο αγώνα, πήρε τα ονόματα των δηλωθέντων και τους έγραψε όλους στο περιστατικό!

Μοναδική λογική εξήγηση είναι ότι το Φ.Α. δεν σηκώνει ανταπόδειξης και έτσι έπεσαν οι τιμωρίες σε παρόντες και απόντες.

Οι απορίες όμως, που προκύπτουν είναι δύο:

1. Πώς είναι δυνατόν ο Μάνταλος να έγραψε στο φύλλο αγώνα, που σημαίνει ότι θα πρέπει να τον είδε να κάνει παράβαση, κάποιον ο οποίος δεν ήταν καν στο γήπεδο; Πιθανή απάντηση: α) ή του είπαν πως έβριζε, χωρίς ο ίδιος να έχει οπτική επαφή ή χωρίς να ξέρει τα πρόσωπα και χωρίς να κάνει ταυτοποίηση, έγραψε στα φύλλο αγώνα όσους είχαν δηλωθεί πριν από το ματς!

2. Πώς είναι δυνατόν οι διαιτητές του αγώνα να επέτρεψαν να δηλωθεί στο φύλλο αγώνα ο Κάκογλου και μάλιστα με την ιδιότητα του προπονητή, χωρίς καν αυτός να είναι στο γήπεδο, που σημαίνει ότι δεν έχει γίνει και η απαιτούμενη ταυτοποίηση του συγκεκριμένου προσώπου με ταυτότητα ή κάποιο άλλο στοιχείο! Πιθανή απάντηση: Ελλάδα είμαστε, «ξεκινάτε και βλέπουμε» είναι η λογική!

Σκόρδας: «Γκολ φάντασμα, αποβλήθηκε και φάντασμα…»

Ο Λάμπρος Σκόρδας ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής όχι μόνο παραδέχθηκε ότι ο Νικηφόρος Κάκογλου ήταν στην Θεσσαλονίκη, αλλά πέρασε και στην επίθεση λέγοντας ότι το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί απόδειξη της σύγχυσης στην οποία βρίσκονταν ο Σταύρος Μάνταλος παίκτης και ότι για το περιστατικό ήταν ενήμερη η ΚΕΔ και η ΕΠΟ! Ακόμη χειρότερα δηλαδή.

«Ο Κάκογλου είναι δηλωμένος για τυπικούς λόγους γιατί ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έχει δίπλωμα. Σε συνεννόηση με την ΚΕΔ και την ΕΠΟ δηλώσαμε τον Κάκογλου που ήταν στην Θεσσαλονίκη εκείνη την ώρα και δεν ταξίδεψε στην Κρήτη» είπε.

«Μνημείο σύγχυσης και παρανομιών»

Ο πρόεδρος του Άρη, όπως δήλωσε στην πειθαρχική επιτροπή, έκανε παράσταση στην ΚΕΔ. «Όχι μόνο φάγαμε γκολ φάντασμα αλλά αποβλήθηκε και ένα φάντασμα. Η φαντασία του Μάνταλου δεν έχει όρια. Έκανα επίσημη παράσταση στην ΚΕΔ και συμφώνησαν ότι το φύλλο αγώνα είναι μνημείο σύγχυσης και παρανομιών».

H απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής:

«Α) Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στους κ.κ.Ν. ΚΑΚΟΓΛΟΥ, Κ. ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗ, Ν.ΓΙΑΓΚΟΥ, Δ.ΜΠΟΤΖΟΡΗ και Δ.ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ τις πειθαρχικές ποινές α) την χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ και β) ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες στον καθένα. Τέλος επιβάλλει στον κ.Χ. ΣΚΟΡΔΑ α) την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ και β ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες».

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected