
Με δεδομένη την απουσία του Σιόβα λόγω τραυματισμού και της ανετοιμότητας του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο Μόρας περίμενε πως ο Σάντος θα τον συμπεριλάβει στους «εκλεκτούς» του για το φιλικό με τη Νότια Κορέα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο έμπειρος άσος έσπευσε να βγάλει την πικρία του που για πολλούς είναι δικαιολογημένη στο Facebook.
«Ότι και να πω λίγο(ς) είναι», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο έμπειρος άσος λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποστολής όντας πικραμένος.
Πάντως, ο Φερνάντο Σάντος πάντως στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Μόρα. «Έχουμε πολλούς, όπως τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Είναι ο Σιόβας, ο Αβραάμ, ο Μόρας, ο Μαλεζάς και άλλοι. Μιλάμε όμως για ένα φιλικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
*sentragoal.gr






