Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελπίδων – Κλήση για τον Σωκράτη Διούδη!

b_280_280_16777215_0___images_stories_1_13_xeimonas_gr_tur_elpidesΤο ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων ενόψει της αναμέτρησης με την Τουρκία για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Euro 2013/2015 ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται τη νίκη στο ματς της προσεχούς Τετάρτης (5/3) κόντρα στην Τουρκία, που θα διεξαχθεί στις 16:30 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στα μπαράζ της διοργάνωσης, κόντρα σε έναν αντίπαλο με τις ίδιες επιδιώξεις.

Η Εθνική μας έχει συγκεντρώσει εννέα βαθμούς σε πέντε ματς (3 νίκες-2 ήττες και 15-5 τέρματα), με τους Τούρκους να έχουν έναν βαθμό περισσότερο (3 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα και 9-5 τέρματα). Ο αγώνας των δύο ομάδων στην Αττάλεια στις 11/10/2013 έληξε με σκορ 1-0 υπέρ της Τουρκίας (11΄ Μουσά Τσαγκιράν), ωστόσο η Ελλάδα υπερτερεί έως τώρα στις κυριότερες κατηγορίες στατιστικών στον επιθετικό τομέα (15-9 γκολ, 34-28 τελικές εντός εστίας).

Ακόμα και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος η Εθνική δεν θα απολέσει όλες τις ελπίδες πρόκρισης, όμως θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει στους δύο τελευταίους αγώνες με τη Σουηδία (5/9) εκτός έδρας και την πρωτοπόρο Πολωνία (9/9) εντός έδρας για να έχει αρκετές πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση ως πρώτη στον όμιλό της.

Η Εθνική θα προπονηθεί την Κ. Δευτέρα 3/3 και ώρα 17:00 στο γήπεδο του αγώνα και την Τρίτη 4/3 στις 11:00 και 17:00 στην Καρδίτσα. Η συνέντευξη Τύπου του κ. Τσάνα έχει προγραμματιστεί για τις 3/3 και ώρα 16:30 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων της ΕΠΣ Πιερίας, την αναμέτρηση αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 4.000 φίλοι της Εθνικής.

 Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Κώστας Τσάνας:

Τερματοφύλακες: Σωκράτης Διούδης, Στέφανος Καπίνο

Αμυντικοί: Στέλιος Κίτσιου, Δημήτρης Κουρμπέλης, Αλέξανδρος Κούρος, Μπάμπης Λυκογιάννης, Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Μέσοι: Τάσος Λαγός, Παναγιώτης Μπάλλας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Σπύρος Φουρλάνος.

Επιθετικοί: Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Νίκος Καρέλης, Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Τάσος Μπακασέτας.

*football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected