Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Όλα τα…λεφτά στη Βέροια!

3fef10562778d46ff6d521b902447f07_LΗ Βέροια υποδέχεται τον Απόλλωνα (17:15, Οnsports/Novasports 1) σ’ ένα ματς στο οποίο η κατάκτηση των τριών βαθμών μεγιστοποιεί τις πιθανότητες παραμονής.

Σε καλύτερη κατάσταση, βαθμολογικά, είναι οι φιλοξενούμενοι καθώς έχουν 25 έναντι 23 της Βέροιας, όμως, οι τελευταίες εξελίξεις και η αναγγελία της αποχώρησης του Σταμάτη Βελλή από την ΠΑΕ στο τέλος της σεζόν, έχουν προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι προέρχονται μάλιστα από το μεγάλο «διπλό» στα Γιάννινα και με καλή ψυχολογία φιλοδοξούν να «καβαλήσουν» τους «κυανόλευκους» στη βαθμολογία.

Εκτός μόνο ο Αποστολόπουλος

Σχεδόν πάνοπλη σε έναν ακόμη… τελικό θα παραταχθεί η Βέροια, που μετά το «διπλό» στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 27η αγωνιστική. Η «βασίλισσα του Βορρά» ολοκλήρωσε την Παρασκευή (28/2) την προετοιμασία της για το επικείμενο ματς με τον Ράτκο Ντόστανιτς να έχει μόνο ένα όνομα γραμμένο στο απουσιολόγιό του.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αποστολόπουλου, όπως αναμενόταν, καθώς ο 22χρονος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί μένοντας για ακόμη μια ημέρα εκτός κανονικού προγράμματος. Έτσι, στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Καντιμοίρης, Λόπεζ, Σισοκό, Βέρτζος, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Τραπ, Βεργώνης, Σιόντης, Όστοϊτς, Παυλίδης, Ζεζίνιο, Κομόλοφ, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες.

Πέντε απουσίες για Σάντσεζ

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (28/2) η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Βέροια. Ο τεχνικός Λόρι Σάντσεζ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κανακούδη, Μίνγκα και Τζόρβα που είναι τιμωρημένοι, ενώ θα απουσιάζουν και οι τραυματίες Αργυρόπουλος και Διαμαντής.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες που επέλεξε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός να ταξιδέψουν για το παιχνίδι με την «Βασίλισσα του Βορά» είναι οι εξής: Γκόμεζ, Γκούλεα, Χατζηζήσης, Μπάρκογλου, Δεληζήσης, Φαρινόλα, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Πετρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Τσιλιγγίρης, Κόρμπος, Ντάλμπεργκ, Σόντερμπεργκ, Κουκ, Άμπροουζ, Λουσέρο, Σταματόπουλος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected