Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – ΑΕ Χαρίεσσας 4-1

Πολύ μεγάλης σημασίας “τρίποντο” απέσπασε το Σάββατο (1/3) ο Φίλιππος Μέσης, φτάνοντας τους 32 βαθμούς και τη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρά το γεγονός πως η ομάδα έμεινε πρόσφατα χωρίς προπονητή μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Καλτσά (χρέη εκτελεί ο Βαλεντίνος Βασιλειάδης, με τη βοήθεια των Χρήστου Γκατζίδη και Μιχάλη Γιάννου), σήμερα είχε εξαιρετική απόδοση (ειδικά προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου) και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Στο ξεκίνημα οι “βυσσινί” θύμισαν σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, όταν παρά το γεγονός πως είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο αντίπαλος πατούσε με περισσότερες αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό επαναλήφθηκε και σήμερα και συγκεκριμένα στο 23′ όταν ο Βασίλης Καρασαρίδης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μέσα στη μεγάλη περιοχή και δεχόμενος την ωραία σέντρα του Δημήτρη Κατσουγιαννόπουλου, έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Γιάννη Θεοδωρίδη, MVP της προηγούμενης αγωνιστικής στην Α1.

Οι γηπεδούχοι, εμφανώς επηρεασμένοι από το τέρμα των “κιτρίνων”, προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο χρειάστηκαν 13 λεπτά για να καταφέρουν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Δημήτρη Αντιφάκου. Ο Γιάννης Γατόπουλος έφερε το ματς στα ίσια με ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή και επανέφερε τις…καρδιές στις θέσεις των γηπεδούχων. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα θα έρθει η σειρά του Βαγγέλη Παππά να χριστεί σκόρερ, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Αντιφάκου σε σουτ του Μπρέγκου, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, στο πιο καθοριστικό χρονικό σημείο της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φίλιππος ξεκίνησε με σαφή στόχο να διασφαλίσει το υπέρ του σκορ και να προσέξει περισσότερο τα νώτα του. Διαχειρίστηκε σωστά τα πρώτα λεπτά και παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, κράτησαν το 2-1 και μάλιστα κατάφεραν μέσα σε τρία λεπτά να διευρύνουν το σκορ, “κλειδώνοντας” τη νίκη. Αρχικά ο Χρήστος Μπρέγκου με εντυπωσιακό σε εκτέλεση τέρμα έκανε το 3-1 (70′) για να έρθει ο Γιώργος Γατόπουλος να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα στο 73′, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Τζιβάρας, Γιάννου, Γκατζίδης, Βοργιατζίδης, Δημούλτσης, Παππάς, Γατόπουλος (70′ Ρόκκο), Γκατζούφας (80′ Μπαλτζής Β.), Καρασαββίδης (45′ Ντόγος)

ΑΕ Χαρίεσσας :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected