Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Κεραυνός Θεσπρωτικού 2-0

IMG_1394-13-14-19h-koz-the-hamataj1-640x360Σχετικά εύκολη νίκη με 2-0 πήρε η Κοζάνη απέναντι στον Κεραυνό Θεσπρωτικού Πρέβεζας στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ Εθνικής.

Με την νίκη της αυτή η τρίτη στη βαθμολογία Κοζάνη πλησίασε στους τρεις βαθμούς τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο έπαιξαν σε ρυθμό «ρελαντί» χωρίς όμως να πιεστούν από τους αντιπάλους τους.

Η φιλότιμη ομάδα του Κεραυνού έπαιξε αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο έκανε κάποιες επιθετικές προσπάθειες χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την Κοζάνη.

Στο 5′ κόρνερ του Ταφαρλή, καρφωτή κεφαλιά του Κάλφα στο οριζόντιο δοκάρι του Κεραυνού.

Στο 12′ σέντρα από αριστερά του Τραυλού, ωραία γυριστή κεφαλιά του Σίμου Ντεμιράϊ στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 13′ δυνατό σουτ του Νικολάου, ο Αμπατζίδης άγγιξε την μπάλα με υπερένταση, αυτή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της Κοζάνης και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Στο 18′ δυνατό σουτ του Χαματάϊ από καλή θέση ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Στο 30′ φάουλ έξω από την περιοχή για την Κοζάνη, ο Ταφαρλής έστρωσε στον αρχηγό Δημήτρη Κάλφα που με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Στο 36′ σέντρα του Μπουλγκουρίδη, κεφαλιά του Πιπινίκα από κοντά πάνω από τα δοκάρια.

Στο 40′ κόρνερ του Τραυλού, σύγχυση στην περιοχή του Κεραυνού, σουτ του Γ. Τσικόπουλου από κοντά έδιωξε ο Κούσης πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη δεν έπιασε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα απόδοσης, είχε όμως τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσε να ανεβάσει περισσότερο τον δείκτη του σκορ αν ήταν πιό εύστοχη.

Καλύτερες στιγμές δύο ευκαιρίες με τον Πιπινίκα στο 65′ και στο 78′ και μία με τον Δ. Παπαδόπουλο στο 75′.

Κοζάνη : Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός (67′ Δ. Παπαδόπουλος), Μπουλγκουρίδης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γιάννης Τσικόπουλος, Ντεμιράϊ, Προβίδας (20′ λ.τ. Πιπινίκας), Ταφαρλής, Χαματάϊ (74′ Ηλίας Τσικόπουλος).

Κεραυνός Θεσπρωτικού : Φίλιας, Σπ. Κούσης, Κωστακιώτης (57′ Αντωνίου), Ρακόπουλος, Μπουρδούβαλης, Τζιάκος (68′ Κατσαρός), Νικολάου, Παν. Κολιός, Σιδηρόπουλος, Γεώργ. Κολιός, Στεφ. Κούσης (63′ Πάσχος).

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected