Κατηγορίες
Basket

Τουρκία – Ο Ομπράντοβιτς έδιωξε τον Μπιέλιτσα! (vid)

pegasus_LARGE_t_1301_106220095Η Φενέρ νίκησε στο πλαίσιο της τουρκικής λίγκας με 70-59 την Τόφας στην Κωνσταντινούπολη, όμως άπαντες ασχολήθηκαν με το επεισόδιο ΟμπράντοβιτςΜπιέλιτσα κατά τη διάρκεια του ματς.

Συγκεκριμένα, στο 34′ και ενώ το σκορ ήταν 57-52 υπέρ της ομάδας του «Ζοτς», ο Μπιέλιτσα υπέπεσε σε λάθος. Πάνω που ο προπονητής του τον φώναξε για παρατηρήσεις, ο Σέρβος άρχισε να μιλάει με τον ΜακΚάλεμπ που προφανώς του έλεγε για μια προηγούμενη φάση…

Ο Ζοτς φώναξε κατευθείαν έναν παίκτη του πάγκου, αντικατέστησε τον Μπιέλιτσα, τον πήρε από το χεράκι και τον πήγε μέχρι την είσοδο που οδηγεί στα αποδυτήρια!

Ο παίκτης σάστισε, αντέδρασε λέγοντας κάτι στον προπονητή του, αλλά ο «Ζοτς» ανένδοτος του έδειξε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, όπως κι έγινε!

Είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Ομπράντοβιτς κάνει τέτοιο «καψώνι» σε παίκτη του και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι συνέχεια, ενόψει μάλιστα του αγώνα της Φενέρ με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό, η Φενέρ είχε σε μεγάλη μέρα τον Μπο ΜακΚάλεμπ με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από κει και πέρα, ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Μελίχ Μαχμούτογλου ακολούθησαν σε απόδοση για τη «Φενέρ», που δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς.

Ετσι η Φενέρ βρίσκεται στην 2η θέση με 16 νίκες σε 10 ματς όντας στο -3 από την Μπάνβιτ του Ιτούδη και στο +2 από τις Εφές και Γαλατά.

http://youtu.be/w_v7JGFqAmM

sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected