Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Λάρισας – Το σήκωσε η Δήμητρα!

df9a96be8e3adf786c101c3fda4c70bb_L

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Δήμητρα Γιάννουλης αναδείχτηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Λάρισας, καθώς επικράτησε 2-1 της Δόξας Βλαχογιαννίου.

Ο τελικός διεξήχθη στο AEL FC Arena, παρουσία 2.500 φίλων του λαρισαϊκού ποδοσφαίρου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα καλό παιχνίδι.

Η Δήμητρα προηγήθηκε στο 4’ με τον Πατσιωτό να εκμεταλλεύεται λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και να γράφει το 1-0. Η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Στο 47’  ο Γκουρομπίνος μετά από σύγχυση στην περιοχή της Γιάννους με δυνατό κοντινό σουτ έκανε το 1-1. Ωστόσο η αντίδραση της Δήμητρας ήταν άμεση και στο 52’ κέρδισε πέναλτι, με τον Πατσιωτό και πάλι να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 2-1. Στη συνέχεια η Δήμητρα διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες της να πανηγυρίζουν έξαλλα το τρόπαιο.

Δήμητρα Γιάννουλης (Γιάννης Μπουρνάκας – Βασίλης Μπακογιάννης):Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Μπαρούτας, Σουφχαράς (45’ Πότσης), Κοντοδήμος, Θώμος, Μακανίκας (66’ Μακανίκας), Μανάκας, Πατσιωτός, Κοταρέλας, Σπανός΄(90’Γεωργούλας)

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αθανασούλης, Βάλλας, Ιωαννίδης, Βλιώρας (77’Φαρμάκας), Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Αλεξίου (74’ Ξεφτέρης), Τασιούλης, Γκουρομπίνος (90’ Σεΐζης)

*arenalarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected