Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League – Η επιτομή του…unfair play!

be87489df7c5508b9b0518d721bcc05a_LΤο δεύτερο γκολ της Κέρκυρας στη Ζάκυνθο, που προήλθε από φάση που δεν τηρήθηκε το fair play στιγμάτισε τον αγώνα και τη νίκη των Φαιάκων με 2-1, καθώς ακολούθησε ένταση και 15λεπτη διακοπή.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Κέρκυρα μπήκε πιο δυναμικά και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλώντας την εστία του Ξενοδόχοφ, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν μπροστά σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και οι Φαίακες στο 39’, μετά από ωραία κίνηση του Σουάνη και ασίστ στον Σίκιμιτς άνοιξαν το σκορ για το 0-1. Στο 43’ η Κέρκυρα άγγιξε το δεύτερο γκολ, όταν ο Στασινόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Σίκιμιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ζάκυνθος μπήκε με σκοπό να πιέσει και στο 52’ πέτυχε ένα γκολ… δώρο του Ραπτάκη. Ο αμυντικός των Φαιάκων σε μια κακή του εκτίμηση, αντί να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο βάθος της εστίας του Βρονταρά για το 1-1. Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε και χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Η φάση που στιγμάτισε τον αγώνα έγινε στο 84’. Οι παίκτες της Ζακύνθου έστειλαν την μπάλα άουτ επειδή παίκτες της Κέρκυρας ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Στην επαναφορά οι Φαίακες δεν τήρησαν το fair play και ο Μπαλντοβαλίεφ στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε για το 1-2.

Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα και να διαπληκτίζονται με τους παίκτες της Κέρκυρας. Έξαλλοι ήταν και οι φίλοι της Ζακύνθου που πολιόρκησαν τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Οι άνθρωποι των Φαιάκων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το διαιτητικό τρίο αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Η 15λεπτη διακοπή βοήθησε στο να εκτονωθεί η ένταση και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Με την επανέναρξη του αγώνα αποβλήθηκε ο Φωτιάς με δεύτερη κίτρινη και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Ζάκυνθος : Ξενοδόχοφ, Αποστόλου, Στασινόπουλος (77’ Πετράκος), Μπίρης, Φωτιάς, Πέττας, Ρούγιοβιτς (74’ Βλαχοκυριάκος), Σκαθαρούδης, Τορεσάνι, Όττα, Χατζησάββας

Κέρκυρα : Βρονταράς, Μαραγκός (88’ Κρητικός), Καραγιαννίδης, Ζορμπάς (81’ Μπέριαν), Σουάνης, Γκόμες, Τσαουσάι (74’ Μπαλντοβαλίεφ), Ραπτάκης, Ανδρεόπουλος, Κουτσόπουλος, Σίκιμιτς

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected