Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Το Pre Game των δύο ομίλων

pre game a2“Μία και μία” για την ολοκλήρωση της φετινής…μίνι λίγκας στην Α2 Ερασιτεχνική και το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στο ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα οδηγηθούν στην Β Κατηγορία της νέας περιόδου. Σε δυσμενή θέση βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι Άρης Παλαιοχωρίου στον πρώτο όμιλο και Ακαδημία Βέροιας στον δεύτερο, ωστόσο οι αποστάσεις από τις ομάδες που προπορεύονται είναι μηδαμινές και τίποτα δεν αποκλείεται.

Α όμιλος

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αυριανής 17ης αγωνιστικής και η κατάσταση στην κορυφή έχει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ξεκαθαρίσει, με τον Αγροτικό Αστέρα να έχει και μαθηματικά εξασφαλίσει την άνοδο ενώ θέλει δύο βαθμούς ώστε να στεφθεί και πρωταθλητής στον 1ο όμιλο. Την ίδια ώρα, ο δεύτερος ΠΑΟΚ Κουλούρας θέλει μόλις μία ισοπαλία στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια και έχει την ευκαιρία απέναντι στην αδιάφορη ΑΕΚ Καμποχωρίου να σφραγίσει τη δεύτερη άνοδο μέσα σε δύο χρόνια.

Στην ουρά ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα… Τέσσερις ομάδες εμπλέκονται σε σενάρια υποβιβασμού, με τη Θύελλα Σταυρού να απέχει μεν τρεις βαθμούς από την τελευταία θέση, εντούτοις μεταβαίνει αύριο στη Συκιά που μοιράζεται τη θέση του ουραγού με τον Άρη Παλαιοχωρίου. Οι “κιτρινόμαυροι” την ίδια ώρα υποδέχονται τον ΠΑΟ Παλατιτσίων, που έμεινε πλέον εκτός στόχων και με νίκη κόντρα στους “πράσινους” θα έχει την ευκαιρία να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου ομίλου, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟ Παλατίτσια  (0-1)

Αλιάκμων Νησελίου – ΠΑΟ Κορυφής  (0-7)

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας  (0-1)

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΑΕΚ Καμποχωρίου  (5-1)

ΑΟ Συκιάς – Θύελλα Σταυρού  (0-1)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

Β όμιλος

Προτελευταία αγωνιστική και στον 2ο όμιλο, με τη μάχη να επικεντρώνεται στην υπόθεση παραμονή. Η ουραγός Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στο ΔΑΚ Βικέλας τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου που γιορτάζει την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική και στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Νάουσας ακολουθεί η φιέστα για τη φετινή επιτυχία. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Θωμά Τρούπκου εκτός της δικής της επικράτησης, περιμένει την επικράτηση του “αδελφού” σωματείου της ΑΕΠ Βέροιας που μεταβαίνει στο Λαζοχώρι για να αντιμετωπίσει τον Μακεδόνα. Σε καλύτερη θέση βρίσκεται ο ΓΑΣ Κοπανού, που θέλει δύο βαθμούς για την οριστική σωτηρία και έχει την ευκαιρία αύριο με αντίπαλο την αδιάφορη Δόξα Νάουσας, να “κλειδώσει” την υπόθεση παραμονή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) : 

Ελπίδα Μονοσπίτων – Κεραυνός Επισκοπής  (1-2)

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΣ Ειρηνούπολης  (0-3)

ΓΑΣ Κοπανού – Δόξα Νάουσας  (1-2)

Μακεδόνας Βέροιας – ΑΕΠ Βέροιας  (1-3)

Θύελλα Στενημάχου – Απόλλων Λυκογιάννης  (1-2)

Ακαδημία Βέροιας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  (1-6)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected