Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλίτσίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-1

DSCN7800Μεγάλη νίκη, που τον φέρνει μία ανάσα από την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τη δύναμη και το πάθος όλων των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν. Ο Μέγας Αλέξανδρος από την άλλη πλευρά αγωνίστηκε ελεύθερα, έπαιξε ανοιχτά και θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει τη…ζημιά στους γηπεδούχους, αν ήταν πιο προσεκτική σε κάποια σημεία του αγώνα.

Παρουσία 150 περίπου φιλάθλων και των δύο ομάδων (χαρακτηριστικό το γεγονός πως πάνω από 20 ήταν οι φίλοι των φιλοξενούμενων που ακολούθησαν την ομάδα τους στο Παλαιό Σκυλίτσι), οι δύο ομάδες ξεκίνησαν επιφυλακτικά την αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να έχουν σαφή προσανατολισμό όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού. Ωστόσο χρειάστηκαν 22 λεπτά και μία στημένη φάση για να έρθει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, που είχε τη “σφραγίδα” του Γρηγόρη Πατρίκα, που συνηθίζει να ανεβαίνει σε αυτές τις φάσεις.

Στη συνέχεια ο Μέγας Αλέξανδρος ανέβασε την απόδοση του και με τον Σάββα Αθανασιάδη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι έγινε αρκετά σκληρό και μάλιστα η αναμέτρηση τελείωσε με τον κ. Καρυπίδη να δείχνει 8 κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν. Οι φάσεις ελάχιστες στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Άρη να καταφέρνει λίγο πριν τη συμπλήρωση 70 λεπτών να κάνει την ανατροπή, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Σωτήρης Παπαδόπουλος και εκτέλεσε εύστοχα ο Παναγιώτης Πολυζόπουλος.

Μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης παρακολουθήσαμε ελάχιστο καθαρό χρόνο αγώνα, με πολλές διακοπές και πολλές συστάσεις. Το τελικό 2-1 έφερε τους παίκτες του Άρη στο κέντρο του γηπέδου, όπου χαιρέτησαν τον κόσμο και πανηγύρισαν την μεγάλη επιτυχία.

4′ Κίνηση του Σούρλα από τα δεξιά, περνά τον Μυλωνά αλλά η μπάλα παίρνει τροχιά προς τη γραμμή του άουτ και το πλασέ που επιχειρεί είναι πολύ άστοχο.

6′ Κίτρινη κάρτα Παπαδόπουλος Σ.

7′ Κίτρινη κάρτα Μηνούδης

16′ Εκτέλεση φάουλ του Αναστασόπουλου, μακριά από τα δοκάρια του Μουσκεφτάρα.

19′ Μακρινό σουτ του Σαλτουρίδη, ψηλά άουτ.

22′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Αναστασόπουλου από αριστερά, πιο ψηλά απ’ όλους ο Γρηγόρης Πατρίκας και η μπάλα στα δίχτυα του Μουσκεφτάρα (1-0).

41′ ΓΚΟΛ! Πολύ ωραίο “σκάψιμο” του Σαλτουρίδη στο ύψος της περιοχής για τον Σάββα Αθανασιάδη, ο τελευταίος κατεβάζει ωραία τη μπάλα και με πλασέ νικά τον Μυλωνά, που βρήκε τη μπάλα αλλά κατέληξε στα δίχτυα (1-1).

53′ Σουτ του Πολυζόπουλου από πλάγια θέση, μπλοκάρει ο Μουσκεφτάρας.

57′ Εκτέλεση φάουλ του Αναστασόπουλου από το χώρο του κέντρου, απομακρύνει ο Μουσκεφτάρας με γροθιές, η μπάλα στρώνεται στον Πολυζόπουλο, σουτ του τελευταίου νέα επέμβαση του τερματοφύλακα του Μέγα Αλέξανδρου.

61′ Τετ-α-τετ του Ντάμτσιου, κάνει λάθος κοντρόλ, ο Μυλωνάς απομακρύνει με τα πόδια και ο επερχόμενος Σάββας Αθανασιάδης προσπαθεί να πλασάρει από μακριά χωρίς επιτυχία.

66′ Γέμισμα του Νούσιο με στόχο τον Σωτήρη Παπαδόπουλο στα αριστερά, αυτός μπαίνει στην περιοχή και πέφτει στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Σλάμι. Ο ρέφερι κ. Καρυπίδης δείχνει την άσπρη βούλα και την κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Μέγα Αλέξανδρου.

67′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση του Παναγιώτη Πολυζόπουλου και ο Άρης ολοκληρώνει την ανατροπή (2-1)

72′ Κίτρινη κάρτα Νούσιος και Ακρίβος.

74′ Κίτρινη κάρτα Αναστασόπουλος

75′ Κίτρινη κάρτα Πολυζόπουλος

78′ Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Δημήτρη Σούρλα από δεξιά, περνά τρεις αμυντικούς, το γύρισμα όπως που επιχειρεί στο σημείο του πέναλτι ανακόπτεται τελευταία στιγμή.

87′ Κίτρινη κάρτα Πατρίκας

90′ Κίτρινη κάρτα Ντάμτσιος

91′ Κίτρινη κάρτα Ζησόπουλος

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Καραϊωσήφ.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς, Κουτσιάδης, Πατρίκας, Νούσιος (89′ Μουρτζίλας Δ.), Τσίπης Χ.Α. (46′ Πολυζόπουλος), Αναστασόπουλος (76′ Ζησόπουλος), Πετικόπουλος, Μωραϊτης Γ., Παπαδόπουλος Σ., Συρόπουλος, Παπαδόπουλος Κ.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Καρβούνης, Μηνούδης (59′ Ακρίβος), Σαλτουρίδης, Ντάμτσιος, Αθανασιάδης Σ., Σούρλας Δ., Αθανασιάδης Η., Παπαδόπουλος, Σλάμι (70′ Σερμπίνης), Νικολόπουλος (75′ Ντόι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected