Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καμπανιακός – ΑΕΛ (1-1) Στο τέλος οι “βυσσινί”!

068d3d0b2838bf12060999c94f882a66_LΣτο τέλος έδωσε την… παρτίδα η ΑΕΛ στη Χαλάστρα, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις σε 1-1 τον Καμπανιακό.

Οι «βυσσινί» για ένα ακόμη ματς έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και κινδύνεψαν με ήττα από τον ψυχωμένο Καμπανιακό. Στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ είχε μια φλύαρη υπεροχή χωρίς να απειλεί, ενώ ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καμπανιακός απείλησε και στο 53’ ο Υψηλός βρέθηκε απέναντι από τον Σικαλιά, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στο 76’ ο Ρούσσης έκανε λάθος, ο Υψηλός του πήρε την μπάλα, έβγαλε κάθετα στον Προβατίδη και αυτός έκανε το 1-0. Η ΑΕΛ το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα.

Καμπανιακός (Λεωνίδας Υφαντίδης): Παππάς, Παπάζης, Γκολτσής, Δουμούσης, Χατζόπουλος, Υψηλός, Τρικαλινός (67’ Προβατίδης), Ρακαβίνας, Χρήστου (78’ Γαβανάς), Τσαταλιός (89’ Μουζουρίδης), Αντωνιάδης

AEΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Ρούσσης, Σιάκκας, Μήτσης, Καρανίκας, Νεμπεγλέρας, Τσεμπερίδης, Αραμπατζής (46’ Πλιάγκας), Μπουσινάκης (72’ Μπλέντι), Στεφανίδης, Καρακατσάνης (55’ Γκούρτσας)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected