Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Γιορτή από τη μία…δράμα από την άλλη!

7bfa9362113d4118f3a434b465b1bca0_LΟ Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη (19:30, Onsports/Novasports 1) σε μια αναμέτρηση όπου αναμένεται οι «πράσινοι» να αποθεωθούν για το «διπλό» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και να βραβεύσουν την ομάδα του 1964.

Ένας αγώνας… γιορτή αναμένεται να είναι αυτός με τον Άρη για τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς στη Λεωφόρο σε διάστημα λιγότερο της μιας εβδομάδας από τον τεράστιο θρίαμβο μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού κι αναμένεται να υπάρξει κοσμοσυρροή στην έδρα της ομάδας του Αναστασίου. Ο λόγος; Προφανής. Να αποθεωθούν οι θριαμβευτές του Φαλήρου που κατάφεραν να διαλύσουν 3-0 τον Ολυμπιακό και να του πάρουν το αήττητο και όλη τη δόξα.

Με τη νίκη αυτή, άλλωστε, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα. Αυτό είχε συμβεί την περίοδο 1963-1964, και μέλη εκείνης της φοβερής ομάδας που είχε προπονητή τον μεγάλο Στέφαν Μπόμπεκ, θα βρεθούν στη Λεωφόρο για να βραβευτούν από την «πράσινη» ΠΑΕ, σε μια συμβολική κίνηση. Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το παιχνίδι, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές του Αναστασίου θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί αφού ο Άρης παίζει… τη ζωή του για μια ακόμα αγωνιστική και θα τα δώσει όλα για να πάρει βαθμούς. Συνεπώς, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ο κίνδυνος αποπροσανατολισμού είναι μεγάλος.

Νοκ-άουτ και ο Σίλντενφελντ!

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ εισήχθη σε νοσοκομείο με οπισθοβολβική νευρίτιδα στο μάτι, μένοντας φυσικά εκτός αποστολής, και θα παραμείνει μάλιστα εκεί για δυο με τρεις ημέρες έτσι ώστε να κάνει θεραπεία με κορτιζόνη και να ξεπεράσει το πρόβλημα. Παράλληλα, νοκ-άουτ είναι οι τραυματίες Καπίνο, Μπαϊράμι και οι τιμωρημένοι Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος. Το θετικό για τον Αναστασίου είναι πως επέστρεψε ο Μέντες, ενώ αναμένεται να είναι βασικός και ο Μλάντεν Πέτριτς.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Τσαμπάκη, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς

Εκτός κι ο Τσουμάνης

Σαν να μην έφταναν τα ήδη πολλά προβλήματα απουσιών που έχει να αντιμετωπίσει ο Σούλης Παπαδόπουλος ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ήρθε ακόμη ένας «πονοκέφαλος» να… ταλαιπωρήσει τον τεχνικό του Άρη. Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Παρασκευής (7/3) με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κίτρινων» ο Τσουμάνης είχε ενοχλήσεις στη μέση με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής για το σαββατιάτικο (8/3) παιχνίδι.

Επίσης, εκτός πλάνων είναι και οι Μπουγαίδης, Μπακασέτας, Αγκάνθο που είναι τιμωρημένοι, οι Πουλίδο, Τριανταφυλλάκος, Καμινιώτης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών αλλά και οι Ψυχογιός, Ρένια. Συνεπώς στη διάθεση του Παπαδόπουλου τέθηκαν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Γουναρίδης, Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Νταμαρλής, Βλάχος, Βαγγέλη, Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Τσιάρας, Τάτος, Σουνάς, Κουσίδης, Μανιάς, Αγγελούδης και Καραγιάννης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected