Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Αχιλλέας Νεοκάστρου 1-1

Πολύτιμη ισοπαλία απέσπασε ο Αχιλλέας στη δύσκολη έδρα του Ατρομήτου και αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που βρίσκεται στη 13η θέση. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τη δύναμη και τις πολλές προσωπικές μονομαχίες, σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο όπως μπορείτε να διακρίνεται και στη φωτό παραπάνω.

Στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε καμία αξιοσημείωτη φάση, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε πολλά λάθη κυρίως στο χώρο του κέντρου. Η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 31′, όταν ο Ζερδαλής δεν κατάφερε από καλή θέση να νικήσει τον Δημόπουλο, κάτι που κατάφερε τελικά δύο λεπτά αργότερα όταν δέχτηκε την ωραία πάσα του Καλούδη και πλάσαρε ιδανικά τον πορτιέρο του Αχιλλέα.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 50ο λεπτό είχαν την πρώτη αξιοσημείωτη φάση στα καρέ του Δημόπουλου, με τους παίκτες του Ατρομήτου να μην μπορούν να βρουν διαδοχικά τη μπάλα και να τη σπρώξουν στα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τον Αχιλλέα, ένα τέρμα που φανέρωσε την κλάση του Ισαάκ Τεπετού. Ο έμπειρος επιθετικός των “ασπρόμαυρων” έπιασε μία εντυπωσιακή κεφαλιά “ψαράκι” στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μουχτάρη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το παιχνίδι απέκτησε μία άγρια ομορφιά στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν με αξιώσεις στα καρέ του Δημόπουλου και στο τελευταίο πεντάλεπτο’ έγιναν δύο φάσεις που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς και των δύο ομάδων. Στο 86′ ο ρέφερι κ. Λαζάρου απέβαλλε τον Σωτήρη Ξαφέτη, μία αποβολή που ξεσήκωσε τους φιλοξενούμενους, που ζήτησαν τον λόγο από τον διαιτητή της συνάντησης και στο 88’΄ήταν η σειρά του Ατρομήτου να…πέσει πάνω στον “άρχοντα” του αγώνα, ζητώντας πέναλτι σε ανατροπή του Ζερδαλή.

Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Ποζιάδη και Ζερδαλή και το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και να διαμαρτύρονται αμφότερες στον διαιτητή κ. Λαζάρου.

Βοηθοί του κ. Λαζάρου οι κ.κ. Διαμαντόπουλος και Παυλίδης.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Ρόκκο, Φαρμάκης, Ασλάνογλου, Μαυρίδης, Καλούδης (52′ Συμεωνίδης), Τσακαλίδης, Κωστογλίδης, Ποζιάδης, Αλμαλιώτης, Ζερδαλής.

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δημόπουλος, Κοτζαχρήστος, Ξαφέτης, Μηλιώτης, Σίμος, Πήχας, Καλφούντζος, Ανδρίτσος (46′ Αράπος), Τοπαλίδης, Τεπετός, Κατσιγιαννόπουλος

Φωτ. και στοιχεία από atromitosdiavatou.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected