Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Λευκάδια 1-0 (photo)

Στον έναν βαθμό από τον Ρήγα Φεραίο πλησίασε ο ΦΑΣ Νάουσα, με τη νίκη που πέτυχε σήμερα στο ΔΑΚ της πόλης επί των γειτονικών Λευκαδίων. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη επικράτησε με 1-0, χάρη σε τέρμα του Μίμη Μπενίσκου στο 59′. Η αναμέτρηση έγινε παρουσία αρκετού κόσμου, ωστόσο δεν ευχαριστήθηκαν θέαμα και δυνατές μονομαχίες, όπως συνήθως παρουσιάζουν τα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους, ενώ τη πρώτη τους συμμετοχή κατέγραψαν οι Σπυρίδης και Χατζόπουλος.

Το “φιλμ” του αγώνα

22’ Κεφαλιά – πάσα του Μπενίσκου στον Γασπαράτο, αυτός σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στη ρίζα της κάθετη δοκού του Βόλτση.

25’ Σέντρα του Αργυρίου  από αριστερά, άστοχη έξοδος του Βόλτση, κεφαλιά του Συμπεθέρη σε κενή εστία έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Μισαηλίδης.

52’ Εκτέλεση φάουλ του Αργυρίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Βόλτσης.

59’ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Αβραμόπουλου από δεξιά, ο Γασπαράτος έπιασε το ανάποδο ψαλίδι η μπάλα πήρε ύψος και ο Μπενίσκος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Νάουσα.

68’ Κούρσα του Έξαρχου ο οποίος πέρασε 3 αντιπάλους του πλάσαρε ωραία με το αριστερό τον Κύρου, η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, αλλά τελικά κόλλησε στη λάσπη και η Νάουσα γλίτωσε την ισοφάριση.

72’ Σουτ του Σπυρίδη απέκρουσε ο Κύρου.

82’ Ωραία πάσα του Κοσμά στον Γασπαράτο ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.

87’ Σέντρα του Γασπαράτου από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Παπατάνος έπιασε το σουτ η μπάλα στο εξωτερικό μέρος των δικτύων της εστίας των Λευκαδίων.

 Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Κύρου, Ζούρκος, Αργυρίου, Πέικος, Μουσικάκης, Κεφαλάς (80’ Χατζηγεωργίου), Συμπεθέρης (69’ Κοσμάς), Αβραμόπουλος, Μπενίσκος (60’ Παπατάνος), Γασπαράτος, Περηφανόπουλος.

Λευκάδια : Βόλτσης, Μουρατίδης (49’ Σπυρίδης), Πληκαδίτης, Μπρέγκου (49’ Κόλα), Μισαηλίδης Π. (58’ Χατζόπουλος), Καρατάσος, Ρίσου, Λαμπριανίδης, Αδαμίδης, Έξαρχος, Παρσόπουλος.

*με στοιχεία και φωτ. από naousanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected