Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – ΑΕ Καψόχωρας 0-3

Ένας επίπονος μήνας που συνοδεύτηκε όμως από την μεγάλη επιτυχία και την κατάκτηση του Κυπέλλου, ολοκληρώθηκε σήμερα για την ΑΕ Καψόχωρας. Οι παίκτες του Χρήστου Τερζίδη θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μετά την υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών, τόσο με τον δύσκολο ημιτελικό που προηγήθηκε (πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στον Άτλα Ζερβοχωρίου) όσο και τον τελικό της Τετάρτης και τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Ενδιάμεσα βέβαια υπήρχαν τα παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία οι “κοκκινόμαυροι” διατήρησαν το αήττητο όλο αυτό το διάστημα, που τους εξασφάλισε όχι μόνο μία άνετη παραμονή όσο και ένα καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Στον σημερινό αγώνα, η κυπελλούχος έπαιξε όσο χρειαζόταν απέναντι στον “καταδικασμένο” σε υποβιβασμό Νηρέα Βέροιας και με τρία τέρματα πέτυχε την 13η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε ο “χρυσός” σκόρερ του μεγάλου τελικού Διονύσης Κωστόπουλος μόλις στο 8ο λεπτό, τέρμα που “έλυσε” τα πόδια των φιλοξενούμενων και “άνοιξε” το παιχνίδι στη συνέχεια.

Στο 56′ έγινε το 2-0 από τον Σταμούλη, ενώ μεσολάβησαν αρκετές ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους, που θα μπορούσαν να ¨κλειδώσουν” τη νίκη από πιο νωρίς. Το τελικό 0-3 πέτυχε ο Στέλιος Διτσόλας με άπιαστο σουτ από τα 30 μέτρα περίπου και έφτασε με αυτό τον τρόπο τα 9 προσωπικά τέρματα στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Νηρέας Βέροιας : Σαφαρίκας, Τσολακίδης, Χειμωνίδης, Τσιότρας, Δημούλτσης, Κακαβέλας, Στυλίδης, Αντωνίου, Κατόγλου, Κωτσόπουλος, Τσιολάκης. Αγωνίστηκαν και οι Ραφαήλ και Δημήτρης Φωτιάδης.

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Μαγγανάρης, Μόσχος, Παπαδόπουλος, Χατζηνικολάου, Πιπιλιάρης, Μπενίσκος, Σταμούλης, Κωστόπουλος, Γρηγοριάδης, Βλάχος. Αγωνίστηκαν και οι Διτσόλας, Σωτηρόπουλος και Μουσκεφτάρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected