Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ανατροπή στα…χασομέρια!

89f1d3aa9febfa6ad21408019a28c4b1_LΜε γκολ στο πρώτο και το έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λεβαδειακός κατάφερε να πάρει νίκη 2-1 από τον Παναιτωλικό και να κάνει τεράστιο άλμα για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.

Τα παλικάρια… είναι από τη Λιβαδειά και το απέδειξαν ξανά και κόντρα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, έκανε τεράστια ανατροπή κόντρα στους Αγρινιώτες, δεν «λύγισε» από το γκολ που δέχθηκε αρκετά νωρίς στον αγώνα και πίεσε ως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρει σημαντική νίκη (2-1) κόντρα στα «καναρίνια» και να κάνει μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Μόλις στο 2′ ο Παναιτωλικός κατάφερε να αιφνιδιάσει τους πάντες στη Λιβαδειά και να πάρει προβάδισμα με το γκολ του Μάριο Μπούντιμιρ. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Κροάτη με τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου, η οποία αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη της αλλαγή στο 20′ του αγώνα, με τον Τζούνιορ να δίνει τη θέση του στον Κουτρομάνο. Το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει ιδιαίτερο θέαμα, με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και κάρτες, που έφεραν και τον εκνευρισμό του Μάκη Χάβου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθεί ο προπονητής του Παναιτωλικού από τον διαιτητή Κάμπαξη, ενώ ο Λεβαδειακός προσπαθούσε σε όλο το υπόλοιπο διάστημα να γίνει απειλητικός και να φτάσει στην ισοφάριση.

Οι Βοιωτοί δεν έδειχναν να τα καταφέρνουν και ο Παναιτωλικός πλησίαζε στη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, όμως, η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκάλο στο 85′ ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα. Ο Λεβαδειακός βρήκε τους χώρους που έψαχνε στις καθυστερήσεις, ισοφάρισε με τον Κονέ στο 91′, ενώ στο 95′ κέρδισε πέναλτι με τον Χαραλάμπους και ο Μάντζιος ένα λεπτό αργότερα, το εκτέλεσε εύστοχα για να χαρίσε τεράστια νίκη στον Λεβαδειακό με ανατροπή όπως αυτή στο ματς με τον Άρη!

Έτσι, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έφτασε στους 33 βαθμούς και είναι πλέον αρκετά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε στους 34, χωρίς προβλήματα για την παραμονή αλλά με αρκετά αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα που φέρνουν απογοήτευση.

Λεβαδειακός : Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Κώτσιος , Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Πετράτσι (27′ Ροτζέριο), Βαρέλα (62′ Γουόρντεν), Κονέ, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (78′ Λυκογιάννης), Μάντζιος.

Παναιτωλικός : Μπρακάλι, Γκάλο, Ανίν, Μπικέ, Κούσας, Ζούνιορ (20′ Κουτρουμάνος), Γαδόι, Μαρτίνες, Μπακάκης, Καμαρά (90′ Μύγας), Μπούντιμιρ (70′ Μπόγιοβιτς).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected