Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Χαλκίς – Μακροχώρι 2-0

Στις “δάφνες” της νίκης επί της Λαμίας…έμεινε το Μακροχώρι και στο σημερινό παιχνίδι στην μακρινή Εύβοια γνώρισε την ήττα από τον ΑΟΧ, που έπαιξε παθιασμένα και με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη απείλησε ελάχιστα τους “κυανόλευκους” και έχοντας αμυντικούς κυρίως προσανατολισμούς, προσπάθησε να “μπλοκάρει” τους παίκτες του Παναγιώτη Τοκπασίδη. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από το πρώτο λεπτό πως ήθελαν περισσότερο παιχνίδι και αναλογιζόμενοι τη βαθμολογική τους θέση, έκαναν το χρέος τους.

Οι “ασπρόμαυροι” της Ημαθίας, που αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες κυρίως λόγω τιμωριών, ένιωσαν την πίεση από την αρχή της αναμέτρησης και προσπάθησαν με ενισχυμένο κέντρο να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις των παικτών του ΑΟΧ. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο-τρεις καλές στιγμές στο πρώτο μέρος που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, ενώ και το Μακροχώρι είχε μια καλή ευκαιρία με τον Δημήτρη Βούλγαρη να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι Ευβοιώτες πίεσαν περισσότερο την άμυνα της Ένωσης και κατάφεραν στο 65′ να…λύσουν τον γόρδιο δεσμό και να ανοίξουν το σκορ. Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Μπίλης έριξε στον αγώνα τον Μάκη Σπανό, μία κίνηση που επέφερε μία προσωρινή…αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα, ωστόσο ο ΑΟΧ κατάφερε στο τέλος να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη διπλασιάζοντας μάλιστα τα τέρματα του λίγο πριν το τελικό σφύριγμα.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

10′ Από πλεονεκτική θέση ο Τσαλμας, δεν βρίσκει τον στόχο

13′ Σουτ του Καφέ από το ύψος της περιοχής, άουτ.

15′ Σουτ του Τσουπέη από καλή θέση, απελπιστικά άουτ.

31′ Και πάλι ο Τσουπέης σε πλεονεκτική θέση αστοχεί.

36′ Πρώτη επίσκεψη του Μακροχωρίου, αλλά το σουτ του Βούλγαρη περνά πάνω από το δοκάρι του Ντουμάνη.

40′ Μία ακόμη καλή ευκαιρία για την Χαλκίδα. Σέντρα σουτ του Βαλκάνου, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά, οι αμυντικοί δεν απομακρύνουν, ωστόσο κανείς παίκτης από τους γηπεδούχους δεν κάνει προβολή και ο Σταματέλος μπλοκάρει.

65΄ ΓΚΟΛ! Ο Τσατσαρώνης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πάσαρε στον Γκαράνη, αυτός σούταρε και η μπάλα μετά από την απόκρουση του Σταματέλου, βρήκε το δοκάρι. Στην επαναφορά ο Γκαράνης έκανε κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε στα σώματα και στην δεύτερη επαναφορά ο Γκαράνης και πάλι την έστειλε στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας (1-0). 

69′ Πολύ καλή ευκαιρία για το Μακροχώρι, ο νεοεισελθόντας Σπανός κάνει εξαιρετική προσπάθεια αλλά η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ.

74′ Πολύ καλή ενέργεια του Μπαλαμπάνη, αστοχεί από πολύ καλή θέση

90+2′ ΓΚΟΛ! Το τελικό σκορ διαμορφώνει ο Βαλκάνος με προβολή από κοντά (2-0)

Το δια ταύτα

Σημαντικότατη νίκη πέτυχε σήμερα ο ΑΟΧ και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής, βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Ένας όμιλος άλλωστε που κάθε αγωνιστική δημιουργεί και νέα δεδομένα, ωστόσο το ποιοτικό ρόστερ της ομάδας οφείλει να τα δώσει όλα μέχρι τέλους. Από την άλλη πλευρά, το…κρύο-ζέστη του Μακροχωρίου φέτος τείνει να γίνει θεσμός και η σημερινή εμφάνιση της ομάδας έρχεται μετά την παλικαρίσια νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην πρωτοπόρο και φαβορί για τον τίτλο Λαμία.

Συνθέσεις

ΑΟ Χαλκίς : Ντουμάνης, Αυλωνίτης (44′ λ.τ. Κηρύκος), Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Πέτσης, Βαλκάνος, Τσουπεής, Τσαλμάς (70′ Μπαλαμπάνης), Γταράνης (87′ Νικολάου)

Μακροχώρι : Σταματέλος, Συμεωνίδης, Μαυριδόγλου, Τζεϊρανίδης, Σαλέπης, Ηλιάδης Γ., Γεωργίου, Σαρηγιαννίδης (46′ Αργυρόπουλος), Βούλγαρης, Ελευθεριάδης, Καφές (62′ Σπανός)

φωτ. από evia goal

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected