Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Η ασφάλεια και ο…κίνδυνος!

70220d820e04b0ff1744a7f2dbd65488_LΗ ομάδα της Λέσβου, που ουσιαστικά δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, υποδέχεται την «βασίλισσα του Βορρά» που… καίγεται για βαθμούς (Δευτέρα 10/3, 19.30, Onsports/Novasports 1)

Το ματς που ολοκληρώνει την 28η αγωνιστική διεξάγεται στο ΟΑΚΑ και μπορεί να ειπωθεί πως έχει δυο όψεις. Η Καλλονή, που έχοντας 33 βαθμούς δεν κινδυνεύει και ουσιαστικά παίζει χωρίς άγχος, υποδέχεται την Βέροια που αναζητά επιτακτικά το θετικό αποτέλεσμα ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Με όλα τα όπλα

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΑΕΛ Καλλονής, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ. Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμμετέχουν οι: Σιδεράκης, Χογκ, Καλτσάς, Κειτά, Ζακουανί, Νιαμπούγιου, Ζος, Φουρλάνος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Γκαρσία, Φαρία, Καζάκης, Μανούσος, Γιορέντε και Περόνε.

Πανέτοιμη για Καλλονή

Με την αποστολή της να είναι γνωστή ήδη από το Σάββατο (8/3) η Βέροια βρίσκεται στην Αθήνα και προπονήθηκε την Κυριακή (9/3) σε βοηθητικό του ΟΑΚΑ ενόψει της αναμέτρησης με την Καλλονή με την οποία ολοκληρώνεται η 28η αγωνιστική. Μετά και τη νίκη του Απόλλωνα επί του Πλατανιά, αν η ομάδα της Ημαθίας αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα τότε θα ισοβαθμίσει με τους Κρητικούς ή θα τους περάσει αποκτώντας πλεονέκτημα στην κούρσα της παραμονής.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς κανένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ενώ αξίζει να επισημανθεί πως στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής 18 παίκτες: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Σισοκό, Βέρτζος, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Τραπ, Βεργώνης, Σιόντης, Όστοϊτς, Παυλίδης, Ζεζίνιο, Κομόλοφ, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν και Γκονσάλβες.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected